lördag 22 november 2008

Lördag 22/11-2008 20:01

DAG: Japp kväll igen glömde givetvis att ta mina tabletter igår med. Det är andra dagen i rad, så det gick inte att somna alls igår. Drog på mig lurarna till ett tiden och låg till tre sen somnade jag. Och vaknade ett antal gånger fram tills tio tiden då grannen slog på sterion igen. Men lyckades soma igen och vaknade till tolv, seg som fan idag alltså. Men fick i mig frukosten och sedan körde jag igång med novellen till ett två tiden. Så tidigt mjukis idag och sedan till ica, köpte lite men det gick på 130 spänn idag med, fan vad allt är dyrt. Jo fick inget kaffe imorse med glömde köpa det igår. Var jäligt trött idag alltså, men sova går som vanligt inte ändå. Så hem från ica och till fyra så drog jag igång med stretchen och på detta tog jag middag. Kollade på stargate och lost room idag tror att lost room var sista delen idag med, ja inte idag sedan fredags menar jag. Så var mer händer, jo milonerna kommer idag känner jag på mig. Tummarna tack. Idag skall jag ta mina tabletter i tid. Igår så laddade jag hem en låt från cdon de har slutat med wma och gått över till mp3. Men har i stort sätt inget utbud alls just nu, jag fick en gratis låt som jag laddade hem igår när klockan slog för tabett. Imonn skall jag sova så länge jag kan, kan bara hoppas att grannen inte lyssnar på musik imonn bitti.

TRÄNING: Ja känner av ökningen sedan igår idag ryggen känns och lite armar med. Seg stretch idag med men det är som vanligt på lördagar.

NOVELL: Japp lite gjort idag med det var nära att jag la ner det idag. Men när jag väl satte mig så kom det ur mig ändå. Fick ur mig en tre fyra sidor innan jag la ner för idag. Kom på en grej som passade in idag men det var bara en grej sen tog det slut. Vi får se till nästa vecka hur jag gör, men jag tror det är sömnen som ställer till det inte nått annat.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: