onsdag 26 november 2008

Onsdag 26/11-2008 20:01

DAG: Japp lika svårt att somna inatt som igår natt, tog på mig musiken till ett tiden och hade den tills fyra tiden. Så vaknade jag ett par gånger och till tio så skulle jag gått upp, men jag somnade igen. Så igen så var klockan tolv innan jag kom upp. Jag tror att jag lite har vänt på dyngnet, på nått sätt. Skall till fredag gå upp till tio tiden så skall vi se om jag inte kommer i sägn i tid sen till lördag. Jag är inte alls trött när jag lägger mig nu, och somnar sen sedan kommer jag upp sent. Men går jag upp tidigare så skall jag nog somna tidigare med, hoppas jag. Imonn är det ju träning så till fredag skall jag testa vad som händer. Jag somnade rätt bra ett tag men sen försvann det, kan vara att jag vände lite på dygnet. Vi får se. Så jag satte mig nån gång vid ett tiden och började läsa. Sedan till halv tre så var jag klar med detta och tog en mjukis. Så sedan vid tre så drog jag till ica och handlade lite. Mer? Jo men det kommer på novell det. Näe det har inte hänt nått mer idag. Kort blogg idag.

TRÄNING: Jahapp dags igen imonn, då får vi se hur det går andra veckan. Brukar bli rätt tungt den andra veckan, men vi får se imonn.

NOVELL: Japp idag körde jag inte nått alls men, ja då är det väl inte nått alls, jag kom på en grej till text boken idag. Som jag skrev ner, annars så har det varit låt den rätta komma in idag med. Idag åkte pedofilen dit, vilket jag misstänkte att han skulle göra. Men jag hoppas fortfarande att han kommer på nått som jag inte har tänkt ut. Något som inte är som det låter att gå som. Fan va bra svenska det va da. Jag sa igår att jag kan ana hur det slutar och att pedofilen åkte dit kan bara betyda det jag trodde. Men jag hoppas på överaskande slut ändå, annars är det rätt förutsägbar. Men vi får se när jag kommer tillslutet. Vi hoppas på ett annorlunda slut.

Japp då är det dags igen för tummarna så kommer milonerna igen, japp. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: