lördag 8 november 2008

Lördag 8/11-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, fan börjar bli lite tötit detta eller hur men det är som min dag och natt är, kan hoppas på bättring i sömnen men fan vet, japp natt var det. Kom i säng dåligt igår vid ett tiden så drog jag på lurarna igen. Sen låg jag en eller om det var två timmar så somnade jag tillslut. Men jag fick bara sova till fem idag, när jag vaknar upp så har jag drömt nått som hänger kvar på nått sätt så jag börjar fundera på det sedan går det upp att det var en dröm och då är jag klar vaken. Så var det inte igår då var det persiennen som jag glömde få ner. Men jag tog på mig lurarna igen fram till sju tiden då jag kom upp och åt frukosten. Och som vanligt när jag vakar så jälva tidigt så är det illa svårt att få igång skrivandet. Så jag drog på mig lurarna igen och lyssnade fram till elva tiden nått sånt. Men sen tillslut kom jag igång med novellen, morsan ringde till nån gång men hon la på innan jag hann svara så jag körde igång igen efter det. Men kort där på så var jag klar för dagen det var nån gång vid halv tre tiden så rinde jag upp. Hon ville ha lite hjälp med en grej och jag kollade internet om det när vi var klara så var klockan tre och jag var sen med mjukisen så den drog jag i mig då. Det är farsdag imonn så jag skall en runda till dem och få i mig lite kyckling, det är gott mos det. Så jag sticker imonn när jag kommer upp ur sängen och fått i mig frukosten nån gång. Så jag tror inte att det blir nån målning imonn men men vi får se. Skall vara hemma tills lunchen iallafall så kanske kan jag få till en ändå. Och jag såg alla inspelade program jag hade idag, så är jag fri imonn, ja fri är väl inte ett så passande ord ändå men men. Jo jag hittade ett ställe på telia som hade spel för 99:- i månaden man får ladda hem så många man vill. Det är ungefär samma som realarcade som jag inte kan få att fungera. Det finns 154 spel som man kan ladda hem så många man vill av, jag fattar inte riktigt hur det går till men skall kolla in det en dag lite mer ingående. Som vanligt står det knappt nått som är av värde på sidan, dom, telia, har en förmåga att gömma infot man vill ha. Så att man inte skalll fatta hur det går till. Men om man får ladda hem så många spel man vill så kostar dem tillsammans 5000 och jag betalar bara 99 i mån. Hur låter det, jag anar nått i mossen om detta kan inte vara så eller? Skall kolla om jag inte hittar info så skall jag ringa till dem och höra, vad fan. Jag menar jag kan ladda alla 154 spelen på en månad och sedan inte köpa mer eller. Nått skumt är det med det man kanske binder sig men det står det inte nått alls om. Ni kan kolla länken här. http://www.gamesondemand.telia.se/soip/ såg nu att det var 174 spel som man kan ladda hem för 99 i månaden bindningstid? Inte en aning. Men jag skall kolla upp det en dag, så om ni inte vill pilla med det så kommer jag igen med info om det sen en nannandag. Japp tidigt dag idag märks på antalet rader i bloggen som jag sagt förut.

TRÄNING: Japp förtfarande ont i axeln idag kan hoppas att det släpper till måndag om jag har tur. Tror att det är rodden som gjorde det det var det enda nya jag gjorde i torsdags, måste va det. Jo idag var det stretch segt som vanligt på lördag, kall idag brukar bli det när jag vaknar tidigt.

NOVELL: Japp seg start på dagen och seg start på novellen. Men när jag väl gick i gång så drog jag på rätt bra idag. Men jag gick igång tidigt idag med mot igår, så jag fick nog ut mig en fem sex sidor idag. Ändå har han inte byggt stian klar ännu, men det har hänt saker. Det flög en flisa från betongen som skar upp hans arm och den vill inte sluta blöda. Jag vet inte riktigt vad detta har med saken att göra men jag fick ihop det sen, så att det hade med saken att göra. Sedan har han lite problem med hörselskydden, när han får på sig dessa så är det som världen inte är där han är. Men den kommer igen med fullkraft när de åker av. Jag fattar inte alltid det jag skriver men av någon anledning så kommer det med, jag har snuddat vid en tanke om det och skriver till det. Jag har slutet klart så jag kan lägga till massor där emellan, då är det bra med detaljer som får betydelse sen. Så långt det idag.

Jahapp säger som jag brukar men innan detta sker så vet ni vad som gäller tummarna. :) Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: