torsdag 27 november 2008

Torsdag 27/11-2008 21:41

DAG: Japp kass dag idag, dock började den inte så väldigt illa ändå. Slog upp ögonen till tio men tänkte jag skall träna idag så jag ligger ett tag till. Sedan var klockan tolv när jag vaknade igen, kom upp och fick i mig frukosten. När sen klockan ringde vid ett för lunch så gjorde jag den inte utan väntade till kvar i två. Så sedan gjorde jag ingenting fram tills klockan slog frya. Och drog då till träningen, det var när jag stod i duschen som dagen blev kass. Jag fick ett migränanfall, jag har haft fem sex i hela livet men just nu skulle det komma. Det jobbiga är att det tar en halvtimme att duscha och ta sig hem sen. När jag kom in och la mig så hade nästan hela synfältet försvunnit och smärtan hade börjat i ögonen. Men jag fick i mig två alvedon och la mig i mörker, det hjälper med, så sedan efter en tjugofemminuter så var det över. Ja kan säga att jag skippade stretchen idag. Så sen så körde jag igång med maten och allt gick som det brukar. Jag skall vara helt ärlig så vet jag inte varför man får migrän, om det är stress eller nått. Första gången jag fick det var när jag var en fem sex år och hemma hos min mormor. Allt var tyst som i graven förutom den jälva klockan som slog. Jag hatar klockor som låter, men då fick jag det för första gången och jag fick en tablett och så gick det över. Jag brukar inte få ont när jag har migrän men det beror på när det slår till. Det räcker att jag ser att synfältet minskar så tar jag tablett och lägger mig, helst i mörkt rum så går det över. En gång har det gjort ont rejält men tror det var första gången bara. Först försvinner synen sedan om det går lång tid så börjar ögoen göra ont sen kommer den riktiga smärtan. Men om jag tar babletter och lägger mig så händer inte mer än att synfältet försvinner. Jag har nog mild form av migrän, jo man kan må lite illa med minns jag. Så dagen var rätt kass på grund av detta.

TRÄNING: Japp det var trögt idag nu kan detta bero på migränen kan tänkas men tröt gick det och jag var tio minuter sen med. Vi säger att det var migränen som gjorde det va. Kändes tungt allt jag gjorde idag, men men det blir nog bättre sen en nannandag. Så hade jag lite sura uppstötningar, nja inte det men det kändes som om det skulle komma. Det var extra jobbigt när jag körde magen, men det gick ändå att köra. Fan kan det bero på? Nu har jag ätit idag en påse med läkerol idag kanske är det det? Ja nått är det men blir nog bättre sen en nannandag. Kommer igen nästa vecka, med nya tag. Och ingen migrän hoppas jag.

NOVELL: Japp tvätt imonn och även om jag inte tvättat så hade jag inte skrivit, har paus denna veckan. Idag har jag ställt in klockan på tio kan hoppas att vakna tidigare gör att jag somnar tidigare med. Detta är iallafall planen, har sovit dåligt ett bra tag nu kan också vara därför migärnen kom. Men hoppa kunna vända lite på dygnet så somnar jag nog tillslut. Det var bättre ett tag sen.

Jappanes jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: