fredag 28 november 2008

Fredag 28/11-2008 20:01

DAG: Jaha dags för natt igen, ja kväll då da, skulle igår när jag la mig inte ta på mig musik men när klockan slog ett så tänkte jag två timmar i mörker utan nått alls. Så jag ångrade mig och tog på mig musiken som vanligt. Till tre så somnade jag och vankade med ett ryck när klockan slog tio imorse. Jag var förbannat seg men låg kvar bara en sextonminut sedan gick jag upp. Fick i mig frukosten men har tröttnat på knäcke det var knappt jag fick i mig det imorse sågspån smakade det som. Får skita i det ett tag kanske skall köra lite ägg frukost ett tag. Så sedan slog klockan tolv och jag drog ner och fick i tvätten. En timme senare så var jag nere och hängde upp den samma. Så sedan efter en stund så drog jag till frisören men hon hade fullt upp så jag skall dit imonn istället. Egentiligen så har jag inte råd att klippa mig men jag har inte klippt mig på en månad nu, så jag får nog gå ändå imonn. Så lite besviken drog jag in till stan, men innan detta gjorde jag en annan sak idag. Jag slog nummret till telia och förlängde min hemtelefon så att jag fick en gratis trådlös hemskickad. Min har hållt i ja är det fem sex år nu och sjunger på sista versen. Kommer få den om en vecka nått sånt, jag tog bort, tror jag, men helg taxa den lägger på nitto 90 var kvartal till räkningen. Så om det går som jag vill så sänker jag teleräkningen med 90 spänn. Jag ringer inte alls så jag har ingen nytta av det ändå. Det finns ett mini konot med men jag har inte fattat vad det är skall kolla nån dag. Så får vi se vad som hänt med kontot då vad var det jag fick? Mini kontot tar 20 öre per minut alltid, men det kostar inget alls om jag inte förstod rätt. Skall höra med dem en dag om det men jag skall kolla vad som de la på. Jag tänkte på telefonen så jag glömde extra grejen, om hon inte la på nått själv? Vi får se hur det var med det, en nannandag. Jo jag drog in till stan för att handla lite idag men det sket sig totalt. Jag irrade runt i massor med affärer men det fanns inget. Jag fick 300 kronor i present check när jag förlängde mitt bredband på telia. Nästa gång så skall jag ringa innan jag drar iväg så slipper jag åka in om det inte finns. Så dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Vi kan bara hoppas att min tidiga uppgång leder till tidig lägg gång (kan man säga så läggning kanske) men vi får se hur det går med det. Vi kan bara hoppas.

TRÄNING: Japp att jag inte stretchade känns idag i kroppen, jag är stel lite här och var idag. Men jag fick stretchat ut magen idag iallafall när jag körde mini stretchen. Så kommer stora stretchen imonn så skall det nog bli bra.

NOVELL: Jaha intet idag men igår så gjorde jag lite till än att skriva ner till text boken jag la upp lite på den som jag skall skicka till Mitrania nästa år. Jag la upp och hämtade lite info på internet, så jag har en sida med info och namn. Men nästa vecka skall jag köra klart den andra novellen, så skall jag köra på den, ja skriva ner det alltså. Sen efter det skall jag köra på den nya, har arbetsnamn lägenheten, men jag tror det kommer ändras. Känns inte så bra det just nu.

Botten napp på aftonbladet igår 3 som läste bland det sämsta jag har haft. Jaha dag att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: