söndag 16 november 2008

Söndag 16/11-2008 20:01

DAG: Japps igen börjar vi med natt, den började rätt bra och jag somnade nån gång vid ett två. Men sen till sex så var jag vaken och inget mer i sovande tillkom efter detta. Jag gick upp vid åtta tiden och fick i mig frukosten, idag började jag men tillskott till frukosten, två knäckisar tar jag extra. Jag tog igår fem innan jag skulle lägga mig, ändå åt jag både middag och lunch. Men tror inte att två knäckisar gör nått på vikten, men kanske blir jag lite starkare när jag skall lyfta. På två knäckisar, ja inte blir det sämre iallafall, måste bli bättre eller? Så sedan har jag lyssnat på musik idag och till middagen så blängde jag på harry potter, i brist på annat så, jag har redan sett den. Så mer då? Jo mammsingen ringde idag och jag skall ringa till expert och höra mig för imonn så får vi se vad som händer sen. Jo jag skall kolla mitt lotto idag fick det inte igår, så ni vet vad som gäller. Tummarna. :) Jo glömde nästan av det i hastigheten fick ur mig tre målningar idag. Först en bofink som blev rätt bra men bakgrunden som vanligt. Skall ta en vecka framöver till att spana in hur jag skall göra bakgrund. Skall då bara köra målning inget skriv alls då. Så blev det ett lejon med men bilden kom inte rätt så jag målade inte ända ut i kanten. Jag vet i fan varför det blev så men det blev inte bra ser kass ut. Men jag la upp den med, sen pillade jag lite med programmet och fick ur mig en till. Man kan nog inte kalla detta målning men rätt fräck blev det ändå. Jag hällde kulor och så blev det så, rätt fräckt är det ändå. En telehytt engelsk sådan med. Så mer? Jo jag laddade in ett program till messenger idag som jag trodde var okey men fan vet om det är det. Det var grönt men såg inte mer på det innan jag laddade det. Sen såg jag att de inte hade kollat nerladdningen bara sidan. Kan hoppas att det är utan skit i bara, virus skyddet höll sigt (är sig eller sigt ett ord eller?) lugnt iallafall. Vi får se om det är okey att ha det i datorn eller. Näe nu är det dags att inkassera milonerna eller hur!

TRÄNING: Japp lugnt på denna fornt idag men imonn så skall jag höja. Nu är det bara en grej som jag höjer på måndag det är benspark, det kommer bli hårt det, resten har jag redan höjt. Desto mer är det på torsdag att höja, dock inte baksidan arm. Den får gå ett tag till. Kan inte fatta vaför jag inte blir starkare jag har kört nu vad är det 14 veckor på samma tyngd. Kan det vara för lite mat? Det kan det va men jag är rädd att jag går upp i vikt det vill jag inte. Har gått upp från 88 för två år sen nu nästan till 95 har inte lust att gå upp mer nu. Och magen går inte ner alls, men vikten har varit rätt stabil på det senaste så jag får nog vara lugn så. Men kan det vara mer mat?

NOVELL: Jaha intet idag men till tisdag så skall jag köra om jag får sova vill säga. Har varit rätt kasst på sista tiden, men men det kommer nog nån gång hoppas jag.

Jaha dags att inkassera stålarna igen, samma sak varje vecka stålar stålar. Japp säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: