fredag 14 november 2008

Fredag 14/11-2008 20:01

DAG: Japp dags för natt igen, började kasst när jag skulle lägga mig. Så var jag inte ett dugg trött, så vid ett tiden så drog jag på mig lurarna och låg fram till fyra. Efter det så somnade jag och vaknade jag fram till tio tiden nått sånt, men efter det så sov jag fram till elva tiden men kom sedan inte upp ur sänger förrän halv ett. Så jag fick inte en rad skriven idag. Drog ut till ica och apoteket idag vid halv tre tiden. Drog i mig mjukisen redan vid två tiden idag för att hinna med. Sedan kom jag hem och kom då på att jag skulle steka träningmaten idag med. Glömde det imorse brukar bli så när jag sover dåligt. Men jag stack ner till fyra och slängde in tvätten och sedan upp och fixade middagen. Köttsoppa idag för att det skulle gå fort, efter maten så drog jag ner och hängde upp trätten. Och sedan till fem så var jag nere och hängde upp den. Och till kvart i sex var jag nere och kollade så att allt hängde uppe sedan upp och gick igång med lunchen. Så sedan vid kvart i åtta hämtade jag upp den och idag fick jag tid till nästa fredag 12:00. Skall iväg till morsan till onsdag, ja vi skall träffas på stan för att köpa en mobil till syrrans lille kille. Men jag har sett en bättre för inte så mycket mer bara 200 mer som har mp3 video och kamera. Skall ringa en dag om det, så får vi se om morsan har råd till det. Så men jag tror den måste beställas via internet om man vill ha den. Jo jag tror inte statistiken är som den skall, sedan den 7 e oktober har jag inte haft nån på sidan alls. Men jag maila dem idag om det får se vad de säger. Och varför jag tror det är fel är att inte ens robotar är uppe på sidan, dom kör dygnet runt men det finns inte nått alls på statisiken. Tror den är kass, eller är det nån som varit uppe på sidan sedan den sjunde okt? Vi får se vad de säger. Japp har nu bara 100 spänn kvar på kontot blir hårt...

TRÄNING: Japp bara stretch idag och jag gjorde den tidigt idag. Kändes lite i magen idag har känt det ett tag nu i magen efter torsdags träningen. Det är då det är hårt på magen, måndag är lätt känns inte alls då. Men jag tror jag skall ändra lite på den för jag gör dem inte exakt riktigt nu när jag tänker på det. Vi får se till måndag kväll vad som händer, ja eller kanske till tisdag stretch.

NOVELL: Japp dagen sket sig idag hade tänkt köra på lite idag men icke så nicke. Men jag kör imonn så det är lugnt, kan bara hoppas att man kan sova.

Jaha dag att säga Tjineling! :D :P :D 

Inga kommentarer: