söndag 30 november 2008

Söndag 30/11-2008 20:01

DAG: Japp samma natt som igår, en och samma dröm hela tiden. Vaknade gjorde jag med mellanrum, minns inte intervallen, och varje gång jag somnade igen så kom samma dröm igen. Dock minns jag inte vad jag drömde, imorse gjorde jag det, men nu har det blekant. Så kom dock ur sängen rätt sen idag, klockan var elva när jag stod upp. Så frukosten på det sedan nån gång vid ett tiden så dammsög jag. Därefter så laddade jag upp en blid och drog igång med målandet efter två, jag tog min mjukis två för att jag inte skulle bli avbruten av det när jag målade. Det blev frukt idag tre kiwi, och idag var det vit bakgrund så det var lätt. Så sedan var jag klar med detta till tre då jag laddade upp det och förberedde (stavas det så?) maten. Tog rester idag, ja på kött, det var lövbiff, karre och skinknått sånt tror jag att det var. Det var bitar som inte var fullgoda som jag åt idag hade buntat ihop dem till ett pack. När man köper fler pack så finns det alltid med bitar som inte är bitar utan slamsor. Dom proppar i dem för att få upp vikten på paketet. Tog pommes till idag, men jag körde på dem lite länge, blev lite hårda. Och jag kan inte få tag i de stora när jag kommer till butiken så är de alltid slut. Ja iallafall denna gången jag var där, och det är inte den första. Så middag ja och kollade på constantin slutet idag, har kollat lite när jag ätit och idag spanade jag slutet på den. Så och som vanligt så fick jag inte mail igår om vinst så det kommer nog idag, tummaran tack. Jo en sak till, kollade statistiken idag och det har kommit till data fram till den 19 förra månaden. Så jag lägger nog upp detta imonn även att det inte är som det skall så. Men förra gången så fanns inte nått denna månad heller. Ja sammanfatting kass är den men jag lägger upp ändå. Hade 130 nått sånt fram till den 19è vilket jag tror kan vara rätt. Om dom inte hittat på allt det gjorde dom innan.

TRÄNING: Japp får se hur det skall gå imonn, men måndags passet gick bra förra och förrförra med så det är nog lugnt. Så får vi se med axeln till torsdag, skall köra lite bättre på en övning som gjorde lite ont då. Men jag kan köra lite, ja vad skall man säga, annorlunda så gör det inte ont. Det gör ont i visst läge ännu, kan hoppas att det var den övningen som gjorde det. Så skall det nog gå bort tills nästnästa vecka då om jag har rätt. Vi får se hur det går.

NOVELL: Ja har inte tänkt alls på novellen under denna tid jag slöat men hoppas att jag sover rätt bra tills tisdag så kör jag igen.

Jaha dag för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: