måndag 1 december 2008

Måndag 1/12-2008 21:41

DAG: Jahapp dag igen för dag, kom till sans idag vid elva tiden, och kan meddela att jag somnad igår lätt så att lägga om lite gjorde nytta. Fick i mig frukosten och lyssnade på musik fram till ett då jag drog igång med lunchen. Sedan slöade jag med mer musik fram till tre då jag tog av mig den samma. Så gjort? Nja har inte gjort så mycket idag inte, jo jag har lagt upp statistik idag. Det finns inget från noveber alls men det som är intressant är att förra månaden hade fått mer besök nu än när jag la upp förra gången. Så ja statistiken är kass igen på spray, innan detta hade den varit kass i två år men den nya är även den kass. Så kan det bli. Spanade på mythbursers idag till middagen men det var gammalt nummer som jag redan sett. Mer? Näe kort blogg idag.

TRÄNING: Dagen började bra idag med utvilad kropp, trotts att jag inte sov så jälva bra så kändes det bra när jag vaknad imorse. Och jag roterade övningarna idag med, två månader sedan sist. Trodde då att det skulle ta längre tid idag men så var inte fallet. Det gick undan som fan idag, var klar till sju minuter över sju. Brukar vara klar till tio över eller innan tjugo över. Så idag gick det bra och inte alls tungt att köra. Med andra ord bra träning. Får se hur det går till torsdag, den dan gick inte så bra förra veckan. Men vi får se.

NOVELL: Jaha dags att köra igen imonn då, sömnen är bättre så jag tror det skall gå bra. Har hållt på i tio dar med denna novell, brukar gå snabbare men jag har också lagt ner mer tid till personerna i denna så. Japp vi får se hur det blir när det väl kommer ner på papper, ja det vill säga när jag skriver ner det. Just nu är det story som gäller.

Jaha inga stålar igår inte men denna veckan så smäller det det känner jag på mig, eller hur? Japp säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: