fredag 19 december 2008

Fredag 19/12-2008 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade inte igår så jag lyssnade på musik fram till två tiden nått sånt. Sov sedan ingetvidare hade samma dröm igen om och om igen. Ja skall förklara igen, det är inte en dröm som kommer igen om och om igen. Utan en dröm som fortsätter när man somnar igen, från det ställe där den sluta när man vaknade. Vaknade ett par gånger framåt morgonen, men när grannen satte på sterion till elva så var natten över. Så fick i mig frukosten och satte sedan igång med novellen vid ett tiden nån gång. Var klar idag till halv tre då jag inmundigade en mjukis, vid tre drog jag till ica och handlade lite. Efter ica var jag inne på bokus, tror jag det heter, köpte en ny penna men de hade inte spiralblock så jag sket i det så länge. De blocken de hade var riv block inget vidare att skirva på, det är bra om man bara skiver en sida men mer gör det skit jobbigt att hålla sär sidorna, och bläddra. Skall efter helgerna ta mig in till stan och köpa spiral block har gjort av nästan hela det nya jag köpte sist. Grisen blev lång som jag sa innan. Så efter det så var jag inne i, ja vad heter den egentligen, tobaks affären? Ja nått sånt är det nog, jag köpte lite triss lotter men vann inget alls som  vanligt. Sedan var det hem och stretchade och få igång maten, jag var sen idag hem. Kollade på en film jag spelat in idag men jag snabb kolla bara skall se den en dag helt igenom. Så nu är det helgen och sedan måndag träning sen drar jag till morsan för ett tag. Men jag kommer tillbaks till lördag tror jag att det blir, så blir det träning igen nästnästa måndag då torsdags träning. Sedan tillbaks igen till morsan och hem till tvätten på fredagen då, minns inte datum nu men så får det bli.

TRÄNING: Japp inget på denna font idag inte bara en snabb stretch idag var sen idag. Kände som vanligt i magen idag brukar göra det efter torsdagsträningen. Dock är detta inte träningsvärk, jo kanske lite men det känns inte förrän jag stretchar. Imonn är det stertch som vanligt vid fyra.

NOVELL: Japp som jag hoppades blev jag klar med grisen idag. Det gick inget vidare för Åke, och tillslut så var det grisen som gjorde sista jobbet på honom. Jag la till en grej idag som jag inte hade med innan. Den svarte mannen, finns i de samlade smärtornas bok, det startade när fugan gick åt men jag skrev inte det då skall lägga till det när jag skriver ner det. Passar bra med den svarte mannen där. Det blev långt som jag sagt innan tror det är över 60 sidor i storyn. Skall bli spännande hur det blir när jag skriver ner den. Det skall inledas imonn så blir det ett uppehåll ett tag, minns inte nu hur länge men det kommer igen efter helgerna. Men hoppas få ur mig tre sidor imonn.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: