måndag 15 december 2008

Måndag 15/12-2008 21:41

DAG: Japp igår hade jag lite svårt som vanligt att somna trotts att jag tog stark tablett. Somnade nån gång till ett två tiden, kom till sans igen vid tio men gick då inte upp. Jag var rätt seg så jag låg kvar till elva innan jag kom upp. Så frukosten på det sedan var det att vänta på att klockan skulle slå ett. När den gjorde detta så gick jag igång med lunchen. Det smakade riktigt gott idag, vet i fan vad det var men kanske hade jag lite mycket med mjölk i idag, ja i omeletten. Men gott mos var det iallafall, sedan var det en stund fram till fyra då jag inte gjorde nått alls. Jag hade inte laddning på mobilen idag så jag lyssnade inte nått alls. Men när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och fick i mig middag, spande på rymden idag nasas bästa eller nått sånt. Mer? Näe kort blogg idag tror jag visst det blir.

TRÄNING: Japp körde på idag som jag brukar, ja iallafall de senaste veckorna. Gick bra och snabbt idag, inga problem alls, till och med cykeln gick lätt idag. Brukar vara den som tar emot när jag kör ben men inte idag gick lätt som en plätt. Var klar till sju över sju.

NOVELL: Japp imonn skall jag köra då igen, får vi se om det kommer ett slut nån gång da. Sedan skall jag börja köra på riktigt sen kanske till nästa vecka. Så får vi se vad jag går på sen, jag har bodybuildern att göra om med, den blev inget vidare sist. Men tror inte jag gör mer än en till så börjar jag göra om allt till nästa år nån gång.

Japp kort blogg idag men inte mycket har hänt i mitt lilla liv idag iallafall. Så jag säger som jag brukar säga Tjineling! :D :P :D

Inga kommentarer: