söndag 21 december 2008

Söndag 21/12-2008 20:02

DAG: Japp igår somnade jag faktiskt utan att ha på mig musik. Men sömnen var tämligen kass, sov i etapper och när  klockan slog tio så satte grannen igång med att spela musik. Hade tänkt sova lite längre idag men icke, men jag låg kvar tills musiken gav upp. Och för ovanlighetens skull somnade jag igen, men vid elva tiden så gick sterion igång igen och jag gick upp. Så upp och fick i mig frukosten sedan slöade jag med musik, fram till ett tiden då jag dammsög. Sen nån gång som jag inte kan specifiera (stavas nog inte så) så körde jag igång med att måla. Idag blev det en gräshoppa inte nått vidare om jag får säga mitt men jag la upp den ändå. Ni kan kolla om ni har lust. Det gick inte att lägga upp idag när jag försökte första gången, men en stund senare så gick det. Så mer då? Ja jag skall kolla mitt lotto och kamma hem de store stålarna, eller hur. Så skall jag ta en 50 triss och få en 25 triss på köpet, vi får se hur det går med det. Troligen som vanligt skulle jag tro. Jo jag har slut på målningar nu ja med vit bakgrund så  jag tror jag skall ge mig på en häst nästa söndag. Det blev inget vidare idag men det var smått att måla och mörka färger. Det är svårt att köra smått min dator gillar inte det alls, prosseorn går upp till 100% då blir allt segt. Ny dator på tomtens lista i år, men jag är nöjd om jag får strupor som vanligt. Har inte många par kvar nu, men vi får se vad tomten har i säcken. Mer? Näe slöe dag idag som vanligt på söndagar, såg på alien och Xmen2 idag när jag åt middag, och lunch. Har ställt in boxen på lite till i jul och nyår som jag skall spana in nån gång. Nä nu är det milonerna som väntar.

TRÄNING: Skulle göra stretch idag men kunde inte göra armhävningar fick ont i axeln så jag gjorde bara rygg stretch idag. Hoppas det har gått bort tills imonn. Kommer nog hem till fredag kväll tror jag så kan jag köra stretch till lördag.

NOVELL:  Japp ledig dag idag, på denna front. Skall i mellan dagarna spana på de andra novellerna har ju tänkt köra två böcker till så skall kolla på dem.

Japp dags för att hämta storkovan så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: