måndag 22 december 2008

Måndag 22/12-2008 21:41

DAG: Japp natten var väl okey men jag vaknade till tio igen. Dock hade grannen inte på musik idag så jag somnade igen och vaknade till kvar över elva. Lite sent men inte nått att göra idag så det var lugnt. Fick i mig frukosten och sedan degade jag fram till ett då jag drog igång med lunchen. På detta drog jag sedan vid fyra till träningen, kom därifrån och gjorde stertchen och middagen. Blände på mythbusters idag när jag åt, men det var gammalt avsnitt. Så mini blogg idag tror jag visst. Japp jag tog ett erbjudande från svenska spel igår 50 triss intet 25 triss intet. Japp så brukar det va och så ävnen igår, ingen direkt överraskning eller hur. Så mer då? Näe nog för idag, Jo. Kommer inte igen nu förrän till fredag eller lördag igen. Vet inte vilken dag jag kommer hem igen, men troligen till fredags kväll. Så då ses vi då eller?

Jag säger till er alla från mig alla en GOD JUL, nytt år kommer i mellan dagarna.

TRÄNING: Japp körde på idag som jag brukar men kom på idag en övning till som kan göra att jag har ont i axeln. Bröst pressen gjorde ont idag, men jag vinklade ner armbågarna så gick det bättre. Vi får se om jag får nån ordning på det nån gång. Kan bara hoppas att det lägger sig tills nästa måndag då jag kör igen, blir då torsdags pass. Japp den som lever får se, ses igen efter jul.... :O

NOVELL: Japp nu ligger det nere tills efter nyår igen känns rätt bra att ta ett litet uppehåll. Har hållt på hela året med noveller så kan vara skönt att ta paus lite.

Japp God Jul till er alla jag säger som vanligt Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: