måndag 8 december 2008

Måndag 8/12-2008 21:41

DAG: Japp dag igen ja, kom upp vid elva tiden idag efter rätt bra natt. Dock somnade jag inte med en gång, innan när jag tog tabletten så somnade jag på en halvtimme. Men det går inte nu, nu är det nog en timme eller mer innan jag somnar. Så upp och fick i mig frukosten sedan lyssnade jag på musik fram till ett då jag startade med lunchen. Fick i mig den och sedan var det lugnt fram till fyra gjorde inte ett dugg, jo jag pillade lite med datorn. Sen drog jag iväg till träningen, hem och stretch och middag på det. Lite mythbusters på teven undertiden jag åt, men det var gammalt avsintt. Så mer da? Jo jag laddar hem en gratis låt från nokia per dag fram till julafton. Från nokia musik får man en gratis låt varje dag om man är med där. Så mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn om ni har lust. Kort blogg idag...

TRÄNING: Japp körde på idag igen och det gick bra idag igen, var klar till sju över sju. Vilket betyder att jag ökat farten. Och allt gick bra idag så det känns bra, jag lät bli att använda vänster armen när jag körde intervallen. Så får vi se om det gör att smärtan släpper, hoppas på det.

NOVELL: Japps dag imonn då igen så skall jag väl komma till slutet nån gång. Denna novellen har dragit ut på tiden har hållt på över en månad men den. Men blir det bra på slutet så är det okey. Vi får se.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: