söndag 7 december 2008

Söndag 7/12-2008 20:01

DAG: Japp kväll igen då, somnade inte som jag skulle men sov ändå rätt bra inatt. Satte klockan på tio igår undertiden jag försökte somna. Så imorse ringde den men jag var för trött så jag stängde bara av den och somnade om. Tror klockan var tre nått sånt när jag somnde igår. Så men jag sov bara i en halvtimme idag fram till halv elva, men jag fick en halvtimmes extra sömn ändå. Så jag drog upp och fixade till frukosten. Efter den samma så lyssnade jag på musik fram till ett tiden då jag körde igång med dammsugningen. På detta så la jag upp en ny bild för att måla och nån gång till halv två startade jag med detta. Det blev frukt igen, ja eller är tomat frukt eller grönsak, en knippe körsbärstomater på kvist blev det idag. Med samma vita bakgrund som andra frukten. Har inte fattat bakgrunden ännu skall ta en dag och göra lite försök på det. Men tricket är att lägga lager men vilken ording man skall lägga dem är porblemet. Skall försöka kolla upp det en dag. Jag testade lite men inte fan fick jag till det idag inte, frågan är vilket lager man skall lägga först. Bakgunden givetvis men då kan man inte se bilden man målar av så bra. Men som sagt skall kolla på detta en dag, så får vi se vad som kommer nästa vecka. Om nu nån är intresserad av det. Såg idag på deras hemsidan hur en gjorde och det såg lätt ut men inte när jag väl skulle försöka själv. Men men skall kolla en dag på detta, jag maila om en knapp om reklam för sidan som jag kan lägga på min hemsida. Vi får se vad de säger.

TRÄNING: Jaha idag har jag kollat bak i almanackan och jag har hållt 94 kilo i fem månader bakåt, dock har jag hoppat 2-6 hekto upp och ner sedan dess. Men idag gick jag under det med 93.2 så långsamt går det neråt, och ett kilo är väl inte mycket att hurra för men sakta och säkert. Kan jag hoppas iallafall, jag var säker att jag hade gått upp idag. Så det kom lite som en överraskning att jag faktistk gått ner. Annars är alla andra mått de samma, så det ligger rätt bra ändå just nu. Kan bara hoppas att jag fortsätter ner med tiden.

NOVELL: Japp lugnt på denna front idag, men jag fick i mig lite låt den rätte komma in. Får läsa på dagen lite istället för kvällen så jag kan somna sen. Det gick inte alls som jag tänkt mig i den och det är jag glad för. Jag täkte ut ett slut och jag tror inte det blir det slutet på den. Så jag tror jag blir överraskad ändå tillslut. Eli har just befriat pedofilen ur sjukhuset, och bitit honom troligen för att han skall återfå sitt ansikte som han brände bort med syra. Sedan har Eli gett sig på en smygalkoholsit (stavas det så?) som inte kunde dödas efter bettet så hon håller på att förändras med. Just nu suger hon sitt eget blod i mörktet. Bränns av dags ljus.

Japp dags att inkassera storvinsten idag då, jag vet att ni håller tummarna då ni. Jag säger Tjineling! :D :P :D 

Inga kommentarer: