lördag 27 december 2008

Lördag 27/12-2008 20:03

DAG: Japp natt igen då, var på det hela taget rätt bra. Vaknade ett par tre gånger nått sånt, och vaknade på riktigt vid elva. Men jag kände mig inte så där bra så jag la ner novellen idag. Så idag har jag bara slöat och lyssnat på musik hela dan, nja jag har kollat på film idag faktist mesta av tiden. När jag bestämde mig för att inte skriva så satte jag mig och kollade igenom filmerna jag spelat in. Stack sedan vid tre tiden iväg och handlade lite på ica, det gick på 179 spänn idag.  Suck men när jag kom hem så skulle jag då stretcha men sket i det idag kände mig inte okey. Tänkte om jag har en början till förkylning så är det inte bra att köra nått som är ansträngande det kan göra att det bryter ut. Så jag skippade den med idag. Men jag fick i mig middag och ett par mackor med räkor och lite gojs på, det var gott. Fick med mig det från morsan tillsammans med lite pommes, som jag tog idag till middag. Jag vet inte om jag blir sjuk men tänkte att jag kan ta det lugnt om det nu är förkylning jag har på gång. Så får vi se vad som händer på måndag om jag är frisk så drar jag till träningen men vi får se. Kändes lite kass idag just innan jag skulle dra till ica men det kan vara inbillning med. Farsan var snuvig och jag var där i tre dar då kan jag fått det. Men hoppas inte, vi får se hur de mår om jag åker tillbaks igen på tisdag eller inte. Japp idag var en dag då intet hände alls, men klarar jag mig från förkylning så är det okey ändå. Japp vi kan hoppas att milonerna kommer idag då igen, men det blir nog som vanligt skulle jag tro.

TRÄNING: Japp idag skippade jag stertchen helt trodde då att jag skulle bli sjuk men nu känns det lite bättre. Men det är inte över ännu det kan komma ändå, men vi får hoppas att det inte kommer alls. Annars blir det ingen träning alls på måndag, men vi får hoppas på det bästa. Ni håller väl tummarna som vanligt eller hur?

NOVELL: Japp jag startade dagen med att jag skulle skriva idag. Och dagen började rätt bra och natten var okey med, men när jag läste det jag skulle skriva ner så gav jag upp. Får hoppas att jag  inte blir sjuk alls så kan jag gå igång efter helgerna igen.

Jaha dags att inkassera milonerna igen då, men jag tror nog att det blir som det brukar, men jag kan missa dessa milonerna och sedan få det till när jag skickar in mina noveller isåfall. Japp så får det bli säger vi, så säger jag som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: