fredag 5 december 2008

Fredag 5/12-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, var illa trött igår när jag la mig, men somna gick inte låg fram till ett och trodde då att jag skulle somna men icke. Ett drog jag på mig mina lurar och låg sedan fram till tre innan de åkte av och jag somnade. Jag ställde klockan på tio för att jag inte skulle sova bort hela dan. Och när det ringde var jag helt uttröttad så jag stängde den och somnade om, vaknade igen till elva, inte så jälva sen ändå. Jag tog mig upp trotts att jag var trött men tänkte på novellen blir inget av alls om jag inte går upp. Så fick i mig frukosten och körde igång rätt tidigt med novellen. Var klar till två idag för jag skulle ut och handla och hämta telefonen. Fick ett sms idag när jag satte på mobilen. Så efter att jag inmundigat min mjukis så drog jag till posten, jag vet inte om dom finns kvar men det är ett ställe som är istället för posten. Men jag läste inte smset så noga och det var inte där det brukade var. Och när jag gick till nästa ställe så var det fel med, men tillslut så kom jag rätt och fick min lilla telefon. Innan dess så var jag hos bokia och köpte almanacka sedan drog jag till ica mellan dess. Fan almanackan kostade 85 spänn, det tycker jag var dyrt, och det innebar att en hundrig slank sin kos. Nu har jag 60 kvar i plånboken och då 600 på kontot, pengarna rinner ut. Suck. Så kom jag hem och satte in telefonen fick fixa förlängning på sladden men sen så fick jag igång den. Jag la också in mina nummer och ställde tiden och datum. Så den är klar att användas nu, men den skall ladda till elva innan den är fulladdad. Sen földe stretchen och sedan middagen, hade kotletter men pasta idag. Då kan jag äta pasta annars smakar det inte gott av nån anledning. Så sedan följde lunch på det och lite teve, och nu är jag här igen.

TRÄNING: Jaha inget mer än stretch idag inte, men det känns bra iallafall. Men det kommer ta sin lilla tid att få upp styrkan igen, vad detta nu beror på. Har kolla i nya almanackan idag och fyllt i lite för nästa år. Kommer köra en måndags träning och en torsdags träning på de måndagar som är mellan helgdarna. Så blir det tvätt efter nyår den fredagen där om det finns tid. Sen kollade jag att det kommer ta lång tid innan jag höjer igen. Jag räknar från att jag höjde på torsdags träningen för jag fördröjde den ett bra tag. Då skall jag förhoppninsvis fått mer styrka, den som lever får se.

NOVELL: Japp körde på idag trotts att jag var trött men det gick bra. Har nu kommmit fram tills där jag skall berätta det kortare eller från hennes sida. Har inte ännu bestämt mig ännu vad jag skall göra. Men om jag kör henne så kan hans förvandling redan börjat så kan jag gå tillbaks sen igen för att visa hans sida. Om jag har lite underligt beteende så kan jag sedan förklar varför han gjorde så. Då blir det lite kusligare att läsa vad han tyckte när hon sa som hon sa, nått sånt. Men vi får se imonn hur jag gör.

Ja dag att lägga denna dag till handlingarna, kan säga att jag igår hade ännu ett botten napp på aftonbladet 3 som spanade och detta på vardagar med, brukar bli lite mindre på helgerna. Men det är jag jul tider med så kanske var det därför. Men nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: