söndag 28 december 2008

Söndag 28/12-2008 20:01

DAG: Japp kunde inte somna igår kväll, så jag drog på mig musiken och låg fram till två tiden innan jag somnade. Kom inte till sans igen förrän halv tolv, dock så vaknade jag ett par gånger på natten. Sen upp så fick jag i mig frukosten och degade fram till halv två då jag fick för mig att dammsuga. Eftre detta skulle jag till ica och handla lite men jag kom inte iväg förrän vid tre tiden, seg start så blir det så. Efter jag kom hem så satte jag igång att måla men det blev inte klart till fyra så jag fixa middagen och efter lunchen så drog jag igång med målningen igen. Som valingt har jag problem med bakgruden, idag målade jag med sprutpistol men det blev väl inget vidare ändå. Dock blev det bättre än när jag gjorde som jag brukar, jag gjorde en variant på det innan som jag kasserade. Men den ligger uppe om ni vill se, det blev en häst på äng idag. Ja jag vet det skall va en äng iallafall, så är det meningen att det skall se ut, men men. Fick upp den idag efter lunchen nån gång. Japp mer då? Morsan ringde och hon har blivit förkyld med så jag tror inte jag åker dit igen över nyår. Men vi får se till tisdag vad jag gör, men det lutar åt att inte åka alls.

TRÄNING: Japp om jag mår bra imonn så blir det träning imonn då. Idag känns det bra iallafall, får hoppas det känns samma imonn. Men smärtan i axeln har inte gett upp ännu, det är fan att jag inte kan komma på vilken övning det är som gör att det gör ont. Men skall köra torsdags träning imonn skall då ta bort repet och kanske rodden med. Då borde det försvinna så får jag lägga på en övning i taget tills det gör ont. Men sån tur har jag väl inte skulle jag tro. Fan vet vad jag skall göra men jag hoppas att det löser sig med tiden. Ni kan höra in imonn kväll och så kanske jag har fått nått svar. 21:40 tiden då.

NOVELL: Japp intet idag på denna front, men stannar jag hemma så tror jag nog att jag skall köra ett par dar under nyår helgen. Men vi får se hur det går, nu när jag har bestämt att hålla upp så kanske inte jag kan ställa om. Men vi får se hur det går.

Jaha dags att säga hej men jag skall först kamma in milonerna efter bloggen som vanligt på lördagar. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: