onsdag 3 december 2008

Onsdag 3/12-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, ja eller kväll då da, kunde inte somna igår så jag tog på mig lurarna och låg ett tag. Klockan var väl två tre innan jag somnade. Sen vaknade jag massor med gånger fram tills klockan slog kvar i tio då jag gick upp. Tänkte jag skulle lägga tiden till rätta och gå upp trotts att jag var trött, så förhoppningsvis så somnar jag ikväll. Så vi tolv drog jag till min lille kompis och gick tillbaks till ica, tog nog en timme att ta sig tillbaks och handla och komma hem. Jag var hemma till just innan tre, och drog i mig en mjukis sedan drog jag igång med stretchen. Och på det middag, köpte lite klyftpotatis idag som jag hade till karren. Det var gött mos. Japp imonn är det träning så till fredag skall jag efter novellen dra till bokhandeln och köpa ny almanacka. Det är så dags nu det, finns väl inte nån som har dem nu. Men förhoppningsvis inne i stan finns, om det inte finns här i Olskroken. Vi får se om jag har tur, imonn har jag inte lust att gå ut alls. Så ja, mer? Näe inte mer idag inte kan se när telefonen kommer förhoppningsvis innan fredag. Ja det är den trådlösa som jag skall få av telia, funderar att köpa nya batterier till den gamla men vet inte om jag har råd. Japp nu gäller det med tummarna tack, så kommer det att smälla tror jag, vad tror ni...

TRÄNING: Japps dag att köra igen imonn, hoppas på sömn så skall det nog gå bra imonn med. Som jag sagt förr så är det andra veckan som är jobbigast av nån anledning. Jag skall ta i lite mer och inte gå så tungt på att lyfta helt rätt, det blir lite fel när man höjer men kraften kommer med tiden. Så skall det nog gå bra ändå. Har lite ont i ett knä hade ont i det under natten för ett tag sen men då gick det över men inte helt. Det är vänster knäet (tror inte man kan skriva knät utan knäet) som jag har ont i, vilket är lite konstigt jag har en bula på högerknät som jag fick veta att det skulle växa bort men det har den inte. Men jag la på lite mer tyngd på knäna i måndags, jag fick fart på det med båda och höll emot med ena sen i tre sekunder. Innan så hjälpte jag till med andra, men tror jag blivit lite starkare sen sist. Så det gick bra att hålla emot. Vi får se hur det går tills imonn.

NOVELL: Japps en dag till sen skall jag köra igen, skall erkänna att jag inte tänkt igenom exakt hur det skall gå till ännu. Men jag hoppas att det löser sig på vägen, tror jag skall gå över på frun och inte berätta vad som händer med honom. Bara i korta stycken tills det händer då går jag över till honom igen. Han skall hålla på nere i garaget och pilla länge, och sedan längre och längre tills hon upptäcker att hunden är borta. Då kan det vara dags att gå över på honom, då har det redan gått över styr. Så att man anar oråd men inte vet ändå, japp det är tanken iallafall får se vad som blir.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: