torsdag 18 december 2008

Torsdag 18/12-2008 21:41

DAG: Japp natt igen då, tog tabletten igår men den ville inte göra verkan så jag somnade inte förrän till ett tiden. Den skall göra verkan redan efter halvtimme men nej. Så sov rätt bra men till nio i morse så fick grannen igång sterion så då var det slut med sömn för mig. Till tio så steg jag upp då gav jag upp försöken att somna om igen. Fick i mig frukosten och sedan väntade jag på lunchen till ett. Lyssnade lite på musik men när jag gjort lunchen så tog jag av dem, lurarna alltså. Så sedan var det att vänta på träningsdags idag bara. Så är det på torsdagar och måndagar, så även idag. Drog till träningen idag vid fyra som vanligt och sedan hem och stretchade sedan middag, var rätt tidig idag. Spanade lite på mythbusters idag till middagen, men nått skit dåligt har hänt idag. Jag har fått isningar i tanden, det började så smått för ett tag sen men idag så jälvar tog det fart. Jag fick vänta tills maten blev kall innan jag kunde äta den. Får se efter nyår om det är bättre eller samma så får jag gå till tandläkaren. Jag har pengar sparade men de skulle gå till när jag skickar in mina noveller. Men men gör det ont så måste jag gå, suck aldrig får man va glad alltid nån skit skall komma.

TRÄNING: Japp skippade en övning på ryggen idag får se om det gör nån nytta om ett par dar. Kan ju bara hoppas på att det var den övningen som gjorde att axeln gör ont, vi håller tummarna på det va. Men idag när jag körde latsdrag så tog krafterna slut helt, jag kunde inte göra alla reppen. Jag vet ifan vad som hände, den har varit trög men inte så här? Skumt.

NOVELL: Jaha dags inge imonn då så kanske jag blir klar imonn. Så blir det en dag att skriva till lördag då i så fall, sen blir det helg och jag tar paus ett tag. Men vi får se hur det går imonn först, bra hoppas vi...

Nja dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: