måndag 29 december 2008

Måndag 29/12-2008 21:41

DAG: Japp somnade igår rätt sent efter jag tog tabletten. Tror klockan var ett eller nått sånt, men så sov jag nog vad jag kan komma ihåg hela natten. Fram tills klockan slog tio, då vaknade jag upp men vände mig om igen. Så somnade jag och nästa gång jag kollade på klockan så var det kvar över tio. Då gick jag upp, fick i mig frukosten och lyssnade på musik fram till ett. Då jag drog igång med lunchen hade idag lite för mycket mjölk i omelätten. Brukar ha lite mer i det gör det godare men idag så ramlade det ut lite väl mycket. För det är väl så det gör va, ramlar. Men den gick ner den med, efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. Var lite snuvig idag men jag har nån sorts allergi (är det två l i det eller?) mot nått, som de inte kunde hitta vad det var. Jag testade mig på ett ställe men jag hade inget som det kunde säga vad det var. Fick lite utslag på hund men inte tillräckligt för att kallas allergi. Men vissa dagar vaknar jag med snuva och det kan hålla i sig hela dan om det vill sig. Trodde ett tag  det var damm men så var icke fallet, men nått är det jag inte tål. Så jag vet inte idag om det var det eller om det var snuva, men jag gick ändå till träningen. Så kom tillbaks igen tidigt idag, mer om detta nedan. Stretch och sedan middag, kolla inte på nått idag när jag åt. Brukar spana på men idag så var jag så tidig så det fanns inget att se på. Men jag vet i fan om jag blir sjuk ändå, vi hoppas på inte. Men just nu känns det bra.

TRÄNING: Japp första på en vecka nu och körde torsdags träning idag. Det gick inget vidare idag alls, kom på idag att jag har en totalkass hållning. Såg mig i spegeln och fy fan vad det såg ut, detta syns inte framifrån bara från sidan. Har bestämt mig för att gå ner i vikt och kolla hållningen, ja alltså i tyngden av det jag lyfter menar jag. Måste se till att stå rätt på nått sätt så ändrar jag hållningen när jag lyfter. Detta märker inte jag alls känns som jag står bra, men så är icke fallet. Så sedan orkade jag inte hela magövningen idag missade tio nått sånt. Och jag gjorde halva intervallen med, jag var helt död i benen idag. Så jag sket i det idag skall köra på till måndag igen. Och då har jag ändrat tyngden och skall kolla hållningen med. Problemet är att jag inte får ny styrka, när jag inte blir starkare så får jag hjälpa till med kroppen. Och frågan är varför blir jag inte starkare? Ja det som det visste. Jag får se hur det går men måste nog prata med pt ändå tillslut. Nått skumt är det...

NOVELL: Japp har idag beslutat att inte göra nått alls på novellen under denna vecka skall ta paus ett tag så kommer jag igen med nya krafter sen nästa år. Dock skall jag köra på de andra böckerna lite, ja med ideer alltså. Har just nu inte så mycket på dem men hoppas bygga upp det med tiden.

Japp kass dag på det hela taget idag men kommer igen en nannandag men nya tag. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: