onsdag 17 december 2008

Onsdag 17/12-2008 20:01

DAG: Japp natt igen då, jag kunde somna igår när jag la mig men sömnen var knapp. Cirka en timme i sträck höll den på fram till sex, då jag drog på mig lurana två timmar. Vid den tiden starta alla morgon program så jag lyssnade inte på radio. Så vid åtta så tänkte jag att jag nog skulle få lite mer sömn, och det fick jag men bara 15 minuter i stöten. Detta på gick fram till kvart över elva då gav jag upp försöken att sova. Seg som fan kom jag upp men efter frukosten och lite kaffe så kom jag igång ändå. Drog igång med novllen och höll på fram till halv tre då jag drog i mig en mjukis. Efter detta lyssnade jag på lite musik fram till tre då jag drog till ica. Köpte upp mina sista slantar idag och tog en triss som jag inte vann nått på. Det var väl ovanlingt ändå? Så nu har jag inte nått kvar men får nytt till den nittonde hoppas jag. Måste ha sås till träningsmaten till nästa vecka, skall köpa det på fredag om allt går som det skall. Japp mer da? Näe hoppas på lotto idag men det går nog som det brukar göra. Så nu är det snart jul också, alla klappar köpta, vilket innebär inte nått, så jag är redo. Skall till morsan och slappa lite äta mat jag inte gjort själv, men sen skall jag tillbaks igen hem. Och så dit igen över nyår... Jo jag skall också tillägga att  jag igen har haft nån som hackat min blogg. Det kommer med ett halvårs mellanrum att nån gör det. Som tur är gör de inget annat än att lägga in ett inlägg i den. Men nu har jag ändrat lösenordet igen så håller det nog 6 män igen. Jag funderar att lägga ett 20 tecken långt så det tar ett år att hacka. Men vi får se förtsättning följer.

TRÄNING: Japp träning imonn får se hur jag gör med axeln då, men jag tror jag skall ta bort en övning och se om det gör skillnad. Kan hoppas att jag har tur och träffar rätt övning med en gång. Men tror inte det, det är nog flera övningar som gör att det gör ont och felsöka det kommer ta tid. Men jag måste ta bort det som gör ont, ja det gör ju inte ont när jag gör dem men sen. Vilket gör det ännu svårare att felsöka. Men men nån gång skall det nog gå ändå.

NOVELL: Japp seg natt ja till och med kass natt men dock ändå så kom jag igång idag. Idag har Åke tagit hunden av daga och så även frugan, men nasse är inte nöjd ännu och Åke har inga mer pengar att köpa kött för, så det får bli att han tar eget kött och ger honom. Snart har jag nått slutet på denna novell, det har pågått i över en och enhalv månad nu. Kanske hinner jag starta på den innan jag åker till morsan. Men vi får se till fredag vad som händer då, går det bra så kör jag nog igång med den till lördag. Sen får den nog ligga tills efter nyår tror jag. Jo jag har glömt att berättta att jag läst ut låt den rätta komma in, det var ett par dagar sen nu. Och den slutade lite som jag trodde, men dock inte som tur är, som jag trodde. Jag trodde att de skulle dö både Eli och Oskar men så var inte fallet, dock hade jag rätt att Oskar dog. De dränkte honom, men Eli kom till undsättning. Och jag är glad att den inte slutade som jag trodde. Men det fanns en hopplöshet i den som gjorde att jag inte kunde få nått hopp för Oskar. Det var uppenbart att han skulle dö, sedan som jag sagt innan, så var det skitet på nått sätt. Alla kartärer hade förlorat hoppet på nått sätt, de hade nått ändstationen. Japp nått sånt kändes det som, känslan. Dock tändes ett hopp i sista stund för Oskar iallafall, som vampyr med Eli. Snipp snapp snut så var den sagan slut, och så levde de lyckliga i alla sina dar. Nja knappast ändå, det är sällan det går bra på slutet i skräck, brukar bli en tillfällig seger, ondskan kommer igen.

Japp slut för idag tack för idag säger Tjingleling! :D :P :D

Inga kommentarer: