lördag 20 december 2008

Lördag 20/12-2008 20:01

DAG: Japp en kass natt igen, kunde inte somna igår så jag tog på mig musik. Låg till två tiden nått sånt innan jag lyckades somna. Sen sov jag i preioder fram till elva tiden då grannen satte på sterion. Men då var det ändå dags att gå upp, men seg var jag efter kass natt. Fick i mig frukosten och satte igång med novellen vid ett tiden nått sånt. Var klar idag till halv tre då jag fick i mig en mjukis. Så sedan lyssnade jag på musik fram tills klockan slog fyra då jag körde igång med stretchen. På detta så drog jag igång med maten, idag hade jag pepparbiff med pepparsås. Ja jag vet peppar på peppar men det är gott, det är inte så ofta jag äter biffkött. Håller mig mest till griskött, om jag nu vågar detta nu när jag skriver grisen. Så kollade på atlatis idag till middagen, spelade in alien och alien två igår. Skall kolla på tvåan imonn om jag hinner. Så mer då? Näe inte mycket hänt idag inte. Men jag kommer igen imonn med mera info om den dagen. Kort blogg idag...

TRÄNING: Japp seg stretch idag som vanligt men det gick ändå bra. Nu skall jag köra måndagsträning på måndag sedan skall jag inte köra förrän till nästa måndag. Kan då hoppas att smärtan släpper i axeln tills dess, då kan jag dra slutsatsen att det är torsdagsträningen som gör att det gör ont. Vi hoppas på det iallafall, men vi får se hur det går. Det kan hända att det tar längre tid att bli av med det, men vi hoppas. Det är stängt på torsdag och sedan nästa torsdag med så då håller jag upp över julen och nyår lite. Har inte hållt upp mer än en eller två veckor på hela året tror jag. Nu kan jag minns fel men nja jag höll nog upp i två veckor då eller om det var tre. Men annars har jag kört varje vecka hela året så lite uppehåll kan nog göra gott.

NOVELL: Jaha körde på idag som planerat, och fick ur mig tre sidor som jag hoppades på. Kan säga att tre sidor blir ungefär sex sidor i A5, så den blir nog inte så lång ändå. Så nu blir det ett uppehåll till nån gång efter nyår tror jag att det var. Tror jag skall vila lite i mellan dagarna, kanske lite målning då kanske det blir. Men jag kommer igen.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: