tisdag 16 december 2008

Tisdag 16/12-2008 20:01

DAG: Dagen började för min del vid tio tiden nått sånt, innan dess dagen innan så kunde jag som vanligt inte somna efter träningen. Låg till två tiden innan sömnen kom, sen sov jag hackigt fram till tio som jag sa. Men seg som jag var så tänkte jag att jag ligger ett tag till, nästa gång jag kollade på klockan så var den kvart över elva. Seg start på dagen men efter frukosten så gick jag igång med novellen. Var klar med detta till halv tre då det var dags för mjukisen. Efter detta väntade jag på att klockan skulle slå fyra, idag skulle jag göra chili concarne. Och det gjorde jag med efter stertchen, hällde upp halften på tallriken och resten frös jag in. Kollade på star trek undertiden jag åt, men jag hade sett den en eller två gånger innan så jag la ner det. Så imonn skall jag ut och handla lite har 150 kvar så jag tror det skall räcka till mat och en trisslott. Men jag får nog mer stålar till slutet av veckan så men kan hoppas på storvinst på lotten, och det kommer ju hända. Eller hur? Så mer da? Näe inte idag men mer här nedan glömde lite igår när jag skrev då.

TRÄNING: Japp har mer ont i axeln idag, ändå gjorde jag inte några övningar alls på axlen. Fan skall jag komma till rätta med det? Ja hoppas det löser sig på nått sätt, att jag kan komma på vad det är jag gör. Om det är axelövningen ändå då, men jag skall ta bort till torsdag hoppas det gör verkan. Kan även testa ta bort en övning på axeln då. Det är illa svårt att veta vad det är bara, kan vara att jag höjt bara. Japp vi får se hur det går, taskigt att det skall komma nu bara när det går bra. Men men vi får se...

NOVELL: Japp seg start idag men när jag väl fick på mig muskien så gick det bra ändå. Jag försökte men det gick inte att konsentrera sig utna musik. Men när den väl kom på så gick det destå bättre, fick ur mig åtta sidor idag. En vändpunkt tog sin början idag. Hunden gav sig på Åke och sparkade honom, sen när jag vaknade så hade han ont i knäet. Sedan så frågade frugan honom om semesterpengarna då sprack det för honom. Men jag tror han kommer ge sig på hunden en natt om allt går som jag planerat. Sedan stod frugan med gristryne och såg på, han vet att hon är med. Nu är det bara en månad kvar tills grisen skall slaktas, den väger redan över 120 kilo. Men det är för att han matat den med kött. Och snart kommer den äta upp hunden, en natt när frugan sover så kommer den att sätta livet till. Åkespark sa den precis som de sa i skolan till honom, den skall får sitt.

Så dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: