torsdag 4 december 2008

Torsdag 4/12-2008 21:41

DAG: Japp natt igen ja eller kväll snarare, tog min tablett, den starka, men igår var det hopplöst att somna. Låg vaken till tre innan jag kunde somna, så idag när jag slog upp ögonen så var klockan kvart i tio. Jag vände mig om då och vipps så var klockan kvart i tolv. Och jag var reält seg idag när jag skulle upp, men kom upp och fick i mig frukosten. Sedan nästa rätt på så var det dags för lunchen, men jag fick ner den med. Så det var ingen bra start på dagen inte. Men till fyra så drog jag till träningen, hem igen och stretch och sedan middag och lite mythbusters på det. Japp och så vann jag inte en spänn igår heller. Ni är inget vidare på att hålla tummarna ni inte. Men ny chans till lördag då smäller det alltså, eller hur. Seg dag idag inte mycket att berätta alls idag. Har jag tur så kommer telefonen imonn så har jag nått att se fram emot. Skall köpa almanacka imonn, och hämta telefon med så, om den har kommit vill säga.

TRÄNING: Japp tredje veckan med ny tyngd och det gick strålande idag. Det var tungt på armar sen lite tungt på ryggen en övning. Men jag hade rekord tid idag, var klar till fyra över sju. Brukar ligga på tio över eller nått sånt. Och allt gick bra, men dock lite trögt på vissa. Men jag har nog inte fått mer styrka sedan sist. Brukar gå bra men idag, ja denna gång så har jag inte ökat styrkan alls, nja kanske lite då. Varför? Den som visste det.

NOVELL: Japps kör imonn igen får se hur jag gör med den blir lite lång om det fortsätter så här. Men slutet brukar kortas ner automatiskt, men inleder med mycket info sen går det snabbt på slutet. Vi får se hur jag gör.

Jaha dagen är till ända och jag säger som jag brukar säga så här dags. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: