tisdag 30 december 2008

Tisdag 30/12-2008 20:01

DAG: Japp seg start på dagen idag, somnade nån gång vid två tiden igår och kom upp idag till elva. Ja jag vaknade då men låg ända till tolv innan jag kom ur sängen. Hade ingen brådska idag alls skulle bara ut och handla. Men jag kom upp och fick i mig frukosten sedan vid två tiden så drog jag till ica. Fick gå två gånger som jag brukar göra och andra gången jag kom hem och skulle packa om köttet så såg jag att jag inte hade plastpåsar. Så jag fick vänta med det tills efter jag ätit. Fick i mig kotletter med klyftpotatis idag och drog sedan till ica och köpte påsar. Men jag packade inte dem förrän jag hade ätit lunch. Men nu är det inne i frysen iallafall, jag köpte inte så mycket idag har lite stålar denna månad. Men det skall räcka till nästa månad hoppas jag. Sedan efter jag körde jag på tävlingen i datormagazin har användarnament men inte lösnordet ännu skall kolla på det efter bloggen. Man kan vinna rätt stort där i köpte den när jag var och handlade idag. Kan ju bara hoppas att jag får fram lösenordet nån gång, men jag kommer nog sist som vanligt så det så. Mer? Näe inte idag jag säger ses imonn då. Jo morsan ringde hon var rätt dålig kanske måste hon åka in, men jag skall ringa imonn och höra.

TRÄNING: Japp jag hoppade en övning igår på ryggen kan hoppas att detta får axeln att sluta värka. Men fan vet hur jag skall kunna felsöka. Jag har kommit på en lösning på mina hållningsporblem, kommer nog inte behöva sänka utna bara hålla ena foten bakom mig. Då kan jag inte skjuta fram höften så är det problemet löst. Vi får se hur jag gör till torsdag, om ni hänger med får ni veta.

NOVELL: Japp lungt och stilla på denna front idag och hela veckan faktiskt. Men jag kommer igen efter söndag, ja till tisdag igen med nya tag.

Japp dagen före sista dagen på detta året jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: