lördag 6 december 2008

Lördag 6/12-2008 20:01

DAG: Kass dagen idag, japp som vanligt börjar vi med kväll och natt. Igår fick jag för mig att köra lite bokläsning men det var inget vidare det alls. Redan vid elva så förstod jag att ingen sömn skulle komma, så jag satte på mig lurarna fram till två. Efter detta så sov jag i en timmes intervall fram till sju då var det slut på det. Jag låg dock fram till åtta innan jag gick upp, trodde jag nog skulle kunna somna ändå, nej. Så upp och fixade frukosten idag tog jag ägg frukost för att jag var så illa tidigt uppe. Sen tänkte jag köra igång med novellen till tio tiden så jag fick en tidigt start på det iallafall, när jag ändå vakat så tidigt. Men till tio så la jag bort lurarna och sömnen kom över mig, så jag vaknade inte förrän till halv ett. Ja det var iallafall då jag gick upp, så halva dagen gick åt skogen. Till två så var jag igång med novellen och körde fram till halv tre, ja klockan var nog närmare tre tror jag då jag tog min mjukis. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra för stretchen. Så på detta så gjorde jag middag, idag hade jag karreer och klyftpotatis. Men de stoppar bara ett kilo i de påsarna det räcker till två middagar. De smala har det sopsäckar med rymmer nog en fem kilo eller nått sånt. Så jag kan inte få tag i de mellan storleken som jag vill ha, men klyft är gott med har tröttnat på de smala för ett tag nu. Så var det med det, jag kollade stargate när jag åt. Japp mer då? Näe kasse dagen idag kan bara hoppas jag vinner på lotto idag så jag kan köpa lite julklappar. Och som vanligt så håller ni tummarna så då kan det inte gå fel eller hur...

TRÄNING: Japp stretch idag som vanligt på lördagar seg som vanligt med. Men det har lättat på smärta i axeln det är positivt iallafall. Japp så får vi se när jag kan höja igen, känns nu långt borta. Men jag skall snacka med ptn om varför jag inte ökar min styrka och inte går ner i vikt. Nått fel gör jag men inte vet jag vad.

NOVELL: Kasse dag idag men jag fick ändå ur mig ett par tre sidor. Nu är det uppehåll till tisdag på denna front. Jo jag har bestämt mig för att köpa John Ajvide Lindqvist pappersväggar den ligger på 39:- den skall jag nog ha råd med. Det är noveller får se vad han har gjort i den. Enda novellen jag har läst förrutom king är en svensk kille minns inte vad han heter. Men vi får se hur novellerna är uppbyggda, jag har räknat ut att de som han skrivit är runt 40 sidor styck. Mina är vissa på 12-14 sidor kanske är lite korta ändå? Ja vi får se vad som kommer fram av det, men skall bli skojigt att se hur han skriver noveller. Det ser jag fram emot.

Jaha idag är det till att inkassera storvinsten igen. Japp säger Tjingling! :D :P :D

Inga kommentarer: