torsdag 20 november 2008

Torsdag 20/11-2008 21:42

DAG: Japp natt igen, nja det är kväll men jag menar natten som gått. Rätt bra men jag tog stark tablett med igår, somnade nån gång till ett tiden tror jag. Sen tror jag att jag sov hela natten, kan nog ha varit upp på toan en eller två gånger tror jag. Så till halv elva stod jag upp och fick i mig frukosten. Sen på det följde en lunch, kan säga att det gick illa snabbt för klockan att nå ett idag, hann knappt få i mig frukosten innan det var dags. Så efter detta så spanade jag lite på internet kollade telias site som heter http://noje.telia.se/start/ där laddade jag ner ett spel och det kostade inte mer än 139:- det är väl rätt billigt ändå. På realarcade tror jag att de ligger på 160-170 nått sånt. Nu vet jag inte utbudet men jag tror det är billigt ändå. Jag skall nog gå med det på 99 i månaden då kan jag ladda över 170 spel för 99, enligt det jag läst så kan man gå ur när som helst. Så jag kan inte hitta nån hake alls hur än jag letar. Om de då tar 139 per spel så är ju 99 för 170 spel billigt. Skall se nästa månad om jag kan få loss stålar. Så sedan blev klockan fyra och jag drog till träningen. Hem och stretch och middag på det, lite överlevnad på descovery till detta och nu blogg. Jo jag vann inget igår alls inte en spänn, överraskade va, näe jag vet.

TRÄNING: Jaha idag var det höjning på allt, näe inte allt men nästan allt. Och det gick förvårnadsvärt bra idag, ja inte super lätt men dock ändå bra på det hela taget. Japp idag kom jag även på varför min axel värker. Det är inte rodden som gör det utan cardion, kände idag när jag körde att det gjorde ont när jag körde. Rörelsen är exakt den som gör ont när jag för armen framåt. Men när jag körde en runda med tungt som jag gjorde innan, så gick det bra men nu när jag kör två så går det inte. Det var som jag sa igår om tyngden tio går bra men elva går inte. Jag körde en runda innan men fick ta bort rodden och köra bubbelt på cardion. Men jag körde med en hand bara höger så imonn skall det nog inte göra så ont. Det blir lite snett att köra så men men. Så det kan ta ett par dagar innan smärtan går över men nu vet jag vad det var som gjorde det. Det är inte det lättaste att komma på med en gång. Så var det bara rodden jag ändrade med, men men tillslut så kom jag på det. Det gick rätt trögt idag men då höjde jag med, tog två minuter längre så jag hade bra fart idag ändå. Kan dock inte fatta varför jag inte kan öka styrkan, varför det är så svårt att öka den. Är det mer mat? Skall se till slutet av januari så skall jag fråga pt om jag inte har fått mer styrka tills dess. Sedan är det med att jag inte kan förbränna fett alls. Nått är fel men vad? Japp den som lever får se.

NOVELL: Japp bra sömn så skall jag nog kunna köra imonn med. Sist jag kollade så hade jag skrivit över 50 sidor och de har inte ens köpt grisen än. Men som sagt så kan detta ändras när jag väl skriver ner den.

Japps dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: