tisdag 30 september 2008

Tisdag 30/9-2008 20:01

DAG: Japp dags för natt igen, somnade rätt bra vid ett eller nått sånt. Men vaknade igen till två, tog då på lurarna och låg till fyra nått sånt. Somnade igen nått runt fem och vaknade till halv tolv, men orkade inte gå upp då utan låg till tolv. Sen som jag var sket jag i att smörja händerna. Fick i mig frukosten och sedan vid ett så gick jag igång med novllen. Var klar med detta till tre tiden, då jag drog till ica och handlade lite. Jo innan jag tror att jag sa det igår att jag inte kunde backaup det gick inte idag heller så jag dånga ett mail till dem hoppas på svar ikväll efter bloggen. Så sedan blev det först lite stretch för ryggen sedan middag, tog en repris idag. Fläsk och potatismos med löksås, det var gott förra gången och så även idag. Fick lite över som jag skall ta till luchen imonn, ja av fläsket alltså. Så kass natt blev ändå en rätt bra dag men jag fick ju sova morgon då blir det rätt bra ändå. Så mera da? Näe.

TRÄNING: Japp har lite träningsvärk idag i axlarna? Lite skumt det jag har kört i fem veckor nu och inte kännt nått alls men nu så? Ja man tränar inte upp musklerna om man inte får träningsvärk. Jag har nästan aldirg träningsvärk, kanske därför jag inte får större muskler eller. Kan inte rikigt fatt var jag gör för fel, eller vad det nu är. Skall fråga pt:n nån gång när jag träffar på henne, men det lär nog dröja hon skall nog rätt snart ha barn. Jag lyfter på gränsen av det jag orkar inte på allt men rätt nära, och varför får jag då inte träningsvärk då? Skumt, kan bara hoppas på bättre sömn tills torsdag så.

NOVELL: Japps idag kom jag äntligen igång med nya novellen jag la av lite tidigt idag för jag hade kommit fram till världens ände så det är då allt börjar. Får ha en hel dag för att gå in på det, skall lägga till lite imonn med. Som vanligt blev det lite tunt när jag skriver storyn, men det går att rätta till. De har passerat germanien och havet och kommit in i ett land som inte är som det skall. Under marschen så förändras landskapet tills det bara återstår ljung och knotiga björkar. Men de nådde fram till slottet där bakom de underliga träden som ingen sett förut. På morgonen skall dux (generalen kallas så på den tiden) skicka bud till slottet att de skall kauptilera. Och budbäraren har just rusat iväg mot den stenlagda gatan som leder fram till slottet genom skogen som uppenbarar sig framför dem. Jag har en obehaglig känsla att han inte kommer tillbaks igen. Det gick inte att fälla träd till pallisaden för de som försökte fick frost i håret och kom tillbaka skakande av köld. Men som sagt det är rätt mycket jag måste lägga till, detaljer som jag brukar säga. Men den känns rätt bra än så länge, vi får se hur det blir.

Japps en dag till, till ända. (Bra upprepa samma ord igen och igen) Jag säger som är brukligt vid denna tid HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: