söndag 7 september 2008

Söndag 7/9-2008 20:01

DAG: Ännu en kass natt, somna och vakna tills klockan slog fem, då var min sömn över för idag, ja eller för igår kanske det är. Tog på mig lurarna och låg en halvtimme nått sånt men gav sedan upp. Duschade och fick i mig frukost, jag brukar ta större frukost när jag vaknar tidigt. Jag fick i mig förutom mina mackor två ägg idag och det var gott. Sedan har jag gått och väntat på att klockan skulle bli så pass mycket att jag kunde dammsuga. Detta skedde vid tolv tiden fram tills dess så lyssnade jag på musik. Jo jag vägde mig idag samma vikt som förra månaden, och inget nergång i magens storlek. Men det är okey med att jag håller vikten jag har ändå ätit mer lunch ett tag nu. Så att jag inte gått upp är okey för nu. Så sedan till tolv tiden så dammsög jag och rätt på det stekte jag träningsmiddagen. Efter detta så drog jag till ica och jag tog inget paraply men så fort jag kom ut började det att regna. Nu kom det inte så illa men blöt blev jag ändå, så slösade jag min sista 100 ing idag. Nu har jag 500 fram till den siste, inte så gött mos på det hela taget. Men det skall nog gå det med. Har varit en tom dag idag, hade inget att se på när jag åt middag. Det fanns inte nått bra på söndagar, och inget i boxens disk heller, suck. Japp mer då? Jo jag vann 24 bagare på lottot det var nog för att ni höll tummarna tro ni inte det. :) Näe inte idag kommer igen imonn med lite mer hoppas jag.

TRÄNING: Jaha vikten samma iallafall trodde nog att jag skulle gå upp nu när jag äter mer, men så var inte fallet. Hade hoppats på att gå ner lite till runt magen men icke. Men jag hoppas på att det kommer så småningom, ja att magen minskar i omfång alltså.

NOVELL: Ja inte på denna punkt idag. Men som sagt så kommer jag igång igen till tisdag men då med "romanen" sedan är det min lilla kompis på onsdag torsdag är det träning igen så fredag igen efter det. Lördag är mr skann som gäller för mig så den dan går bort med. Men jag kan köra över till nästnästa vecka med om det behövs. Den veckan blir det roman för mig så jag kan slappa lite tills sista veckan på tävlingromanen kommer. Så nått ser det ut just nu.

Japp kort blogg idag men kommer igen imonn igen om ni vill och har tid till det. Jag säger som vanligt HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: