fredag 19 september 2008

Fredag 19/9-2008 20:01

DAG: Jaha så är man ett år äldre då, känns som innan faktiskt. Jo inatt sov jag rätt bra ändå, kom sedan upp till elva tiden idag. Vaknade dock ett par gånger inatt med men inte så farligt. Så fick i mig frukosten och sedan var det dags för tvätten. Fick in den i maskinerna och tog mig sedan upp igen, ja från tvättstugan alltså. Skulle då om allt hade gått enligt planen börjat på "romanen" men det gick inte enligt planen. Jag fick samtal och efter detta så hade jag ingen lust att köar helt enkelt. Så var det med det. Jag var nere och hängde upp tvätten sedan drog jag ut för att få en påse till tävlingen. Traskade iväg till ett ställe men de hade inte. Så jag fick ta mig till torget och in på posten där, men de hade inte. Så jag tog en annan påse och köpte porto till den. Efter detta så drog jag till ica och köpe lite, ja lite det gick på 220 spänn. Nu är det inte mycket kvar av 500ingen, och på tal om det jag vann inte en spänn på lotto. Så sedan hem och då körde jag på "romanen" men vid fyra så var jag inte klar så jag stoppade upp och tog mig ner och tog upp tvätten. Sedan körde jag på middagen och åt upp den samma. Så mer da? Ja jag fick i mig lite lunch med efter detta och beslöt att jag skulle köra på "romanen" efter bloggen och mailen. Så. Lite bättre dag igen än igår, tackvare lite bättre sömn.

TRÄNING: Jassa dagen efter den lite kassa träningen, skall inte gå så fort nästa gång. Det känns lite misslyckat när man inte orkar köra, då har man för hög intesitet. (stavas nog inte så men menar frekvens) Så men till måndag så är det benen som skall göras det är där det stoppar upp måndagar. Nu är det 45 kilo på varje ben det är rätt mycket men på 41 så gick det bra. Och som sagt så är det 3 sek håll på det med, det är det som gör ont. Men vi får se till måndag hur det går. Imonn är det stretch som gäller och ingen lunch.

NOVELL: Jaha körde på "romanen" idag tillslut ändå. Har dock idag konstaterat att jag har jävligt långa meningar. Detta har inte jag sett förut, av någon anledning men idag såg jag det. Så jag har kapat meninga idag när jag körde den. Så jag skall köra på den idag och skriva om den imonn. Jag kommer få skriva ut den en gång till ändå så. Men det kommer gå rätt i papperskogen ändå, den är inget vidare på det hela taget. Men men jag kör in den ändå, skall lämna den på lådan till måndag tror jag. Jo jag glömde nästan novell tävlingen jag kom inte med bland det tre som fick pris, som jag misstänkte så var det nog bara sf som gällde iallafall de två första vet jag.

Näe inte mer idag inte säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: