måndag 15 september 2008

Måndag 15/9-2008 21:41

DAG: Japp igen börjar jag med natten, lite små kass på det hela taget. La mig som vanligt vid kvart i elva tog då en stark tablett som jag brukar men igår så tog den inte nått vidare alls. Jag låg ända till två innan jag somande, ja det var den sista gången jag kollade klockan innan jag somnade. Så jag vaknade till tio nått sånt och låg kvar men till elva så ringde morsan så då var sömnen över för mig. Rätt kass start på träningsdan, kom upp och fick i mig frukosten sedan lite musik fram till halv ett då jag drog till ica. Var tvungen att handla idag för bördet tog slut idag, plockade en 500ing från kassaskåpet idag, snyft. Så måste säga att ni inte nått vidare på att hålla tummarna. Så hem igen och körde igång med lunchen rätt på detta. Efter detta så väntade jag på att träningen skulle gå igång. Dock kände jag mig trött idag kass natt. Så kom klockan fram till fyra och jag drog, idag hade jag på mig en tröja lite små kallt idag, hösten kommer. Så efter träningen så stretchade jag och fick i mig lite middag. Blängde på mega world en stund men var sen idag med. Så mer da? Näe kass natt och lite kass dag idag på det så det får va bra för idag.

TRÄNING: Japp körde på i högre tempo idag trodde jag ja, men det var inte fallet alls, var lika sen som förra måndagen. Kan säga att det gick lika tungt på bensparken idag med, men sista setet gick bättre än de innan. Men det gör rejält ont i benet när jag kör, men hade jag bara lyft så hade det varit lugnt. Men jag skall hålla tyngden i tre sekunder med, det gör ont. Varför det gör ont vet jag ej men så är det, klen kanske. Japp så som jag sagt innan så kommer jag nog köra längre än åtta veckor på bensparken iallafall, men då höjer jag det andra. Sedan blev jag trött mitt i med, det är dålig sömn som gör det. Fan om man kunde sova på natten ändå, då hade det varit lätt att köra.

NOVELL: Ja nu skall jag köra romanen till imonn det skall bli skoj att köra på den igen det var ett tag sen nu. Så skall jag slutet av veckan köra igenom "romanen" en sista gång. Tror nog att jag får skriva ut en gång till, jag såg att jag hade anvät fel form när jag berätttade om nått som hade hänt innan. Det var en mening bara jag såg men om jag ändrar så flyttar sig allt, då måste jag skriva ut igen. Men vi får se till lördag blir det nog, fredag är tvätt men jag kanske tar det mellan det då, får se. Jag skrev att sade hon istället för hade hon sagt, men jag vet inte just nu om det gör nått eller om jag kan ha det så. Det kan hända att det ändå är rätt i sitt sammanhang. Vi får se hur det blir med det till fredag-lördag nått sånt.

Jaha kass natt följd av en trött dag och lite kass träning på det så vad mer? Nä inget mer idag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: