onsdag 3 september 2008

Onsdag 3/9-2008 20:01

DAG: Japp igen får vi börja med natten, lika kass som innan, vaknade var annan timme fram tills klockan slog halv tio. Så var det med det, det brukar bli så när jag skall upp nästa dag. Men jag fick i mig frukosten och drog sedan till tandläkaren. Det gick bra idag hade lite tandsten men att jag inte hade varit där på ett och ett havlt år så var det väldig mycket bättre än innan. Hon sa till mig, vilket jag misstänkte, att tandtråden som heter slim fiss eller nått sånt inte är bra. Hon sa att jag skulle byta tillbaks till den gamla igen, den nya rinner mella tänderna utan motstånd. Vilket gör att den inte gör nån nytta alls, nästan. Så efter jag hade varit där drog jag rätt hem och stoppade in tvätten. När jag hade varit nere och hängt upp den så drog jag till ica, handlade lite grann och fick ta ut 300 nu har jag 500 kvar och det skall räcka resten av månaden. Får ta det illa lugnt nu ett tag fram över. Så var inne i bokhandeln men den pennan jag brukar använda var slut, så det blev inget där. Sedan iväg till apoteket och köpe ny tandtråd. Hem och ner i källaren för att kolla till tvätten och vrida upp tiden en runda. Så sedan upp och lyssnade på musik men jag glömde att jag hade lite sängkläder i tumlaren så jag fick gå ner och sätta på den men igen. Det blir inte torrt på en runda det tar två. Så musik på det och sedan väntade jag på att den skulle torka. Så vid kvart i fyra tiden så hämtade jag den och la in den. Sedan var det stretch och middag, idag tog jag köttbullar med mos lätt att göra och illa gött. Så kollade på jearnyman men det är rätt bra den ändå, har klagat på den innan men nu så. Mer? Jo jag la upp nytt på hemsidan igår, nya målningar två stycken har jag lagt till. Det är på duk, ja det är inte duk men nått sånt är det. Kan säga att fotot inte blev så illa bra skall lägga upp ett bättre en dag. Det är jamaca impressions, och ögat, gamla som jag gjort men sedan har jag ett par som inte är avslutade än. Nån gång kanske de blir det vem vet. Så jo jag gick upp idag på www.shockwave.com och ladda ett spel där ifrån det var roligt med. Så jag kan köra dessa spel de går att ladda ner. Får se om jag får råd att köpa det det var riktigt roligt, det heter Puzzle Hero kan jag rekomendera. Skall idag gå med i shockwave så jag kan öppna konto där, dom har samma spel som realarcade så.

TRÄNING: Japp imonn så smäller det igen, ja om det smäller vet jag inte men ibland kan det smälla till, eller nått. Skall köra första gången på ny tyngd, vi får hoppas att det går bra. Men vi får se imonn, ses då.

NOVELL: Ja nu är det torsdag sedan skall jag äntligen köra på den nya novellen igen. Men det blir bara fredag lördag sen går jag över på "romanen" till nästa vecka.

Japp ännu en "kass dag" har varit ett par rad nu får hoppas att jag får sova tills imonn bara. Men det får tiden utvisa ni får reda på detta tills imonn om ni är med då. Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: