måndag 8 september 2008

Måndag 8/9-2008 21:41

DAG: Japp en rätt bra natt äntligen, känns som det var ett tag sen nu att natten var bra, men jag kan minnas fel med. Kom till sans vid tio tiden kunde inte sova mer så jag gick upp. Duschade på det och sedan frukosten, efter detta så lyssnade jag på musik ett tag fram till ett. Då det var dags för lunch idag var det så där gott. Så sedan gick jag av och an tills klockan slog fyra då drog jag till träningen. Tog idag paraply och det var tur för det regnade idag, inte så farligt men lite smått. Kom hem och stretch och sedan middag, blängde på mega world idag med, tror jag gjorde det förra måndan med. Min moster fyller år idag jag har grattat henne på mail och sms. Så sen idag. Mer då? Jo jag skall för söka lägga in en bild idag skulle gjort det igår men glömde det då. Nu kommer bilden, jag kommer lägga till text under den.

Kan meddela att jag tog bort bilden jag har inte rätt att lägga upp den kom jag på för en stund sedan.

Visst är det så att han är far till alla trollbarnen. Lika som bär, frågan är bara vem är trollmor? Stackarn han blev gammal och fick bara viasat, ni vet väl att viasat är eterns dyngestad. Förr eller senare hamnar all skit där.

TRÄNING: Japp idag kändes det att det var andra veckan, gick illa trögt idag. Var tjugo minuter sen idag, säger nog sitt det. Bensparken gick nästa inte alls idag, nu kan jag lägga till att jag fick vänta och byta för det var fullt med folk när jag skulle köra ben. Men det var tungt som fan idag, jag fick köra en övning med magen innan jag kunde köra ben. Så jag körde det nästa sist idag inte så bra, det finns inte så mycket kraft kvar då Och man skall inte köra nått efter magen alls. Så annars gick träningen bra idag allt gick bra utom bensparken. Men det tog en jälva tid idag, kan bero på att jag sovit kasst rätt länge nu. Trodde och hoppades på att det skulle rätta till sig men fan heller. Japp vi får se nästa vecka hur det går då, men det känns inte som om jag skulle kunna höja efter 8 veckor nu. Tror jag skall höja allt utom benspark och baksidan arm, men det kanske rinner till lite styrka med tiden vem vet.

NOVELL: Japp eller "roman" rättare sagt imonn iallafall, så skall det bli om allt går som jag vill. Men det blir bara en dag skrivande nu, sedan kommer annat emellan. Så fredag bara sen igen, fan vet om jag inte skall köra på söndag med. Men det kanske blir en lätt uppgift ändå det är inte så mycket att göra på den. Detta sedan förra gången, men läser jag nu så kan det ändra sig lätt med.

Japp en på det hela kass dag på nått sätt är över och imonn kommer det en ny dag, förhoppninsvis bättre. Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: