torsdag 18 september 2008

Torsdag 18/9-2008 21:42

DAG: Japp natt igen är denna start, fan det var bra svenska det, kass igen, detta trotts att jag tog stark tablett igår. Vaknade och somnade om var annat fram tills klockan slog tio, men jag var så illa seg idag att jag låg kvar gick inte upp. Lyckades nog somna igen tror jag och kom upp ur sängen till elva. Frukost på det sedan lyssnade jag lite på musik fram till ett då jag drog i mig lunch. Men jag har varit trött hela dan idag, det är extra jobbigt när jag skall till gymmet med. Så min födslodag började inte så bra ändå, men men man kan inte få allt här i välden. Så sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra, och det gjorde den tillslut, skumt eller? Så då drog jag till täningen, kom hem och stretchade och fick i mig middag. Jo undertiden jag stretchade så ringde morsan och grattade, och där innan på dan vid tjugo över tolv nått sånt fick jag ett voise (skall betyda röst stavas nog inte så) samtal på mobilen från moster som grattade mig. Jo middag jag fick ett samtal från min kompis med, det var han som var en månad tidigt förra månaden att gratta. Men idag fick han det rätt, och grattulerade mig, tack. Jo glömde mycket idag, jag fick ett samtal på mobilen från Peru med min kompis grattade mig med, roligt att nån minns en gammal gubbe. Så var det mat ja, fick i mig maten och spande på star wars teknologin eller nått sånt var det. Så mer då? Jo jag fick inte svar på om jag vann igår när jag kollade mailen så håll tummarna så får jag en present på min födslodag med. Mer? Jo jag fick ett mail igår från han som håller i novelltävlingen kommer snart svar på den sa han. Så vi får se hur det gick, troligen nån gång denna vecka tror jag att jag vet, om inte idag men ni får veta imonn i så fall. Tummarna, tack.

TRÄNING: Japp kom igång idag trött men tänkte jag skulle öka på farten idag lite. Men jag gick lite för fort idag körde kasst på det hela taget men jag gjrode allt men körde på lite för fort. Ja det vill säga att jag körde andra setet med för lite vila mellan idag. Lägg sedan till att jag sovit dåligt ett bra tag nu så gick det trögt som fan. Intervallen gick knappt runt idag, japp ni kan hålla tummarna för bättre sömn med. Får jag välja så tar jag sömn framför pengar.

NOVELL: Ja imonn skall jag mellan tvätten köra igenom "romanen" en sista gång. Det är en grej jag skall kolla upp, sa det för ett tag sen, sedan går den nog iväg imonn tror jag. Skall ut och köpa påse och sedan skall jag köpa lite mat med. Jaha mer da? Näe det blir nya novellen till lördag sedan är det lugnt söndag.

Japp skall nog chatta lite med min kompis från Peru till söndag om allt går som det skall, blir till sju tiden tror jag. Så mer da? Näe en trött dag till ända och jag säger som jag brukar God natt och HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: