tisdag 9 september 2008

Tisdag 9/9-2008 20:01

DAG: Japp natt igen men en rätt bra natt inatt, vilket betyder att jag inte vakande så många gånger, typ tre fyra nått sånt. Kom till sans vid nio men tänkte jag går inte upp nu kände mig rätt trött då så jag låg kvar. Och somnade igen och vaknade igen till halv tolv, stod då upp och fick i mig frukosten. Jag sket i att ta på salva idag med gjorde inte det igår för jag kom upp sent, så även idag annars så fördröjs allt med en halvtimme. Så kom inte igång med "romanen" idag förrän vid ett. Var klar för idag till halv tre då jag inmundigade en mjukis med blåbär och hallon. Sedan till halv fyra så drog jag till ica, tog ut idag 300 för det hade tagt slut. Då såg jag att jag glömde gymkortet det hade dragits med 200 så jag har bara 100 kvar på kontot, det dras på auotgiro. Blir en jävligt hård månad detta, men lever jag snålt så skall det nog gå. Skall ha en påse till tävlingen med ligger nog på 100 nått sånt, blir nog att jag får ta av bufferten. Den ligger bara på 1000 hade runt 6000 där en gång, men nästa månad skall jag nog kunna få över lite med. Men då har jag mcafee programmet med på 1000 sedan var det nått mer på en tusenlapp om jag inte minns fel. Japp får hoppas att jag vinner tills imonn, bara ni håller tummarna så. Jo igår så la jag upp en blid på en person men kom på att jag inte får göra så. Man får inte lägga upp bilder man inte har rättigheten till, och även om man tagit blider själv så får man inte lägga upp den utan att först fråga personen på bliden. Man har inte ens rätt att lägga ut namn på personer utan att fåga om lov. Jag läste de nya eu-reglerna för ett bra tag sedan, det är nog inte nån som följer detta tror jag, men jag tog bort bliden för jag har inte råd att bli stämd eller nått sånt. Inte för att nån läser min blogg med ändå. Bilden visade en tv person som ser ut som ett av trollen i eniro men utan glasögonen. Detta tycket jag var roligt och gjorde då bilden utan tänka efter riktigt men jag ändrade mig snabbt och tog bort det idag och igår. Så var det med det. Jo jag kan lägga till att min psoriasis är ganska illa idag brukar hålla längre men idag har det blivit skit kasst. Och ännu värre kommer det bli till torsdag när jag blöter ner det på gymmet. Kan vara för att jag sovit kass sista tiden, jag har hört att det kan påverkas av stress. Inte för jag känner stress men jag kan inte förstå varför det blivit sämre nu. Nu kommer det och går oavsett om jag smörjar eller inte.

TRÄNING: Har känt lite i bröstet idag faktiskt, och axlen som bönderna säger, men då höger. Så skall se hur det går när jag kommer igång igen till torsdag, men den träningen är inte så tung det är då, magen som är tung bara annars går det bra. Jo lite ryggen på rodden med, annars är torsdags träningen lättare än måndag. Men det tar lång tid just nu men det kommer nog gå snabbare med tiden hoppas jag.

NOVELL: Jaha idag körde jag på den men jag kom igång sent till ett. Och skall jag vara ärlig så läste jag bara igenom den idag. Jag hittade lite idag att ända men bara smått det gick bara upp till 4.1 från 4. Det var så lite jag ändrade så jag bytte inte fil nummer. Skall på fredag börja med att dela upp den, jag kommer inte på mer att göra på den för denna gången. Så jag skall dela upp den i åtta delar på fredag, dom får inte vara lägre än 3000 ord och de skall sluta spännande. Får se det kommer nog bli lappning på det, man bör när man börjar skirva lägga in detta med en gång. Men jag byggde det på en novell så det gick inte. Japp jag är övertydag om att det inte blir nått med den, men jag har fått till den bättre än vad den var så jag är nöjd med det iallafall. Så jag kommer inte vara med de tre som får pris, inte heller bland de som det köper. Men jag har gjort så bra jag kan, och det är bättre än innan så det får va bra.

Jasså imonn är det min lilla kompis som gäller, sedan är det träning, följt (eller är det följdt?) av lite pillande med "romanen" på fredag, så kommer lördag då det är mr skann för lilla mig, så tillsist deg söndag och på det igen. Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: