torsdag 4 september 2008

Torsdag 4/9-2008 21:41

DAG: Japp börjar med natt igen, bra natt inatt, somnade nån gång vid tolv ett tiden och sov ända fram till tio. Dock vaknade jag ett par gånger på morgonen innan jag gick upp. Så upp och fick i mig frukosten sedan väntade jag på att klockan skulle slå ett. Normalt så äter jag vid 13:45 men på senaste tiden har jag tagit mat vid ett redan. Fick i mig lunchen och sedan förberädde jag mig för middagen efter träningen. Så lite musik idag för jag hade lite laddning i mobilen. Så vid fyra så drog jag till träningen, men jag hade inte packat väskan så det tog tid idag. Så träningen gick så där och jag kom hem stretch och sedan middag. Jo innan dess så spelade jag lite pussle hero, det är rätt roligt spel. Jo sedan är det fönster smörj imonn med, kommer nog klockan sju och vill in. Får hoppas att han kommer till elva tolv så jag hinner sova lite imonn. Han skall reparera för elen med så blir det nog lite målning med på det, men det blir nog inte förrän nästa vecka. Så mer? Näe kort blogg idag.

TRÄNING: Japp ny tyngd och det känndes idag, det tog längre tid med. Armar framsida tog lite emot men mest var det baksidan som tog stopp. De två sista var sega som aldrig förr, men hoppas jag kan bygga upp styrkan nu då. Så segt med cyklen idag med var seg i benen idag, men jag höjde ju upp så det är lugnt det kommer igen. Så var faktiskt inte mer än tio minuter sen idag ändå. Så får vi se till nästa vecka, har tendens att bli tyngre då. Vi får se.

NOVELL: Japp nu går jag igång med nya novellen igen imonn och på lördag. Sedan är det "romanen" som gäller en vecka framöver. Jag kanske hinner klart med nya novellen innan dess annars så kör jag en vecka mellan med den till. Sen skall den in, ja "romanen" alltså. Så kollade på hemsidan på novell tävlningen och som jag trodde så hänger det på vem som läser. Han som sollar dem gillar sf så det kommer nog bli mest sf som han släpper igenom. Han har sollat i 101 och fått fram 25 ur dessa som går vidare till att andra skall läsa. Men som sagt så gillar han sf. Men om en två veckor stod det kommer svaret så vi får se. Kommer igen i med det när det är dags.

Japp kort blogg idag vet inte varför men kort blev det. Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: