måndag 1 september 2008

Måndag 1/9-2008 21:41

DAG: Japp har just nu idetta ögonblick uppdaterat hemsidan, jag gjorde det klart idag innan träningen men det gick inte att lägga upp då. Spray är uppe och nere med ojämna mellanrum, men nu är det uppe ny statistik för augusti. Så dagen då? Ja kom till sans idag vid tio tiden och drog upp och duschade och fixade till mig sedan efter detta så smörjade jag händerna. Detta var ett par veckor sedan jag gjorde sist, men idag minndes jag. Sedan låg jag till halv, eller om det var kvart i elva då jag drog upp och gjorde frukosten. Efter denna så drog jag på mig musik, kan nämna att jag glömde ta min antibiotika då till frukosten. Men tog den sen. Så vid ett så startade jag lunchen det var gott idag igen, har varit det ett tag nu gott menar jag. Tog då av mig musiken, sedan så gick jag upp på min statistik sida och hämtade hem sista uppdateringen och la upp den på min hemsida. Jag försökte att lägga upp det men det gick inte, spray vill inte då och då det är omöjligt att lägga upp nått alls. Men kom på det just nu så jag la upp det just nu innan, kan då tillägga att tiden för uppdateringen nog är fel men annars så är det rätt. Så sedan väntade jag på träningen idag när det är upp i tyngd med. När klockan slog fyra så drog jag, funderade på om jag skulle ta paraply men beslöt att det går nog ändå. Så kom hem och stretch på det sedan midddag, kollade på jordbävningar och mega world på disiovery. Så och nu är jag här igen, mer då? Jo tandläkaren imonn vid tio sedan apoteket och sedan hem och chatta med realarcade så får vi se om jag kan få det igång igen. Men jag tror med min tur att det skiter sig, känns så nu iallafall. Men imonn så får ni veta hur det gick. Nä nu är det bra för idag säger att jag kommer igen imonn om ni vill, ja jag kommer även om ni inte vill om sanningen skall fram.

TRÄNING: Japp ny tyngd idag, trodde nog det skulle gå trögt idag men så var inte fallet. Där det tog emot var som jag visste bensparken, men det var inte så jävla tungt som jag trodde. Dock fick jag hjälpa men höger men så småningom kommer nog styrkan. Så det gick bra idag var 15 min sen idag rätt bra ändå med tanke på att jag höjde tyngen. Men så har vi det med första veckan med, har sagt detta förrut men raderade nog allt det. Första veckan är alltid lättare än andra av någon anledning. Så får se hur det går till torsdag.

NOVELL: Japp intet på denna fornt idag eller imonn men till fredag så kör jag igång igen. Så svaret på tävningen jag skickat till kommer nog i slutet av september tror jag. Om det var nån som ville veta?

Japp dagen är till ända och jag säger HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: