onsdag 10 september 2008

Onsdag 10/9-2008 20:03

DAG: Japp natt igen, kass igen, vaknade vid fyra efter många vak innan dess. Drog på mig lurarna och låg två timmar innan jag somnade igen, trodde inte jag skulle göra det med det gick tillslut. Vankade sen till elva tiden då jag gick upp och duschade, och fick i mig frukosten. Så var det dags att dra så kom snickaren och glasmästaren in för att kolla liste som var kass. Sen drog jag till min lille kompis kom där ifrån så jag kom hem till halv tre. Fick i mig en mjusiks och sedna väntade jag på att klockan slulle slå fyra. Jag gick i gång med stretchen innan fyra så jag hade lite mer tid på mig. Så sedan stekte jag lite karre och pommes idag, det var gott men jag blev inte mätt idag. Så jag tog rätt mycket lunch idag, jag blir minder mätt på de smala pommesarna än de tjocka. Så mer idag? Jo min psoriasis är ännu värre idag som jag misstäkte igår, jag ser ut som fan just nu. Det blir lite bättre när jag smörjer det men det håller inte läge. Japp så kan det va. Kort blogg idag med. Jo idag så smäller det tror jag alltså tror inte ni det? Jag har en 100ing kvar så nu skulle det sitta bar med lite stålar. Tummarna!

TRÄNING: Jaha dags igen skall se om jag inte kan hålla lite högre tempo imonn. Jo jag sa att detta pass torsdag är lätt jag glömde då baksidan arm det är inte lätt det. Men får se hur det går imonn, inget vidare kul att gå dit när jag ser ut som fan. Men det går nog det med. Så mer?

NOVELL: Ja inget på denna front idag men till fredag så skall jag försökta dela upp det. Har delat antal ord i åtta men det blir mer än 3000 ord då så jag får nog lägga upp det i nio kapitel. Jag har skrivit 18449 ord delar man det i åtta så blir det, nä jag räkande fel såg jag nu det blir 2300 ord på det så det är lugnt att dela i åtta. Fan hur jag räkande förut men nu blev det rätt. Jag får ha ungefär 6 sidor på det om det skall delas i åtta. Ja som jag sagt kommer detta delande bli jobbigast att få till men vi får se till fredag hur det går med det.

Jaha en kass dag igen idag men jag hoppas att det kommer bättre i framtiden. Jag säger HEJ! :D :P :D  

Inga kommentarer: