lördag 13 september 2008

Lördag 13/9-2008 20:01 (Huu lördag den trettonde)

DAG: Japp börjar som vanligt med natten, total kass inatt, jag vaknade inte som vanligt vare timme utan var tjugonde minut. Kan säga att jag när jag vaknar som jag gjorde inatt så slåss jag. Inatt så slogs jag med svärd och det gick inte att döda "dem" hur som helst jag var tungen att hugga huvudet av dem. Men på slutet så hjäpte inte detta och jag fick fly. Det jobbiga är att det är samma dröm som kommer om och om igen, så varje gång jag vaknar igen så kör den om igen. Det dock inte samma dröm ändå men jag måste slåss för att inte gå under, skall jag vara ärlig så vet jag inte vad som händer troligen inte ett dugg. Men det är inte lätt att komma ihåg det när jag väl drömmer det. Jag låg vaken mellan tre och fyra en timma och lyssnade på musik, men så fort jag lyckade somn igen så var det strid med svärd igen. Det är som drömmen inte vill ge upp nån gång, men när jag kolllade på klockan så visade den nio och jag skulle upp halv tio. Då gav jag upp för idag, dock kan sägas att jag fick lite mer sömn på morgonen så jag var inte allt för trött då. Hade jag inte gått upp så skulle klockan ha ringt och jag varit dödstrött det händer varje gång detta händer, lika bra att gå upp. Kan säga att "dem" inte är några speciella men det är dom som är emot och jag får alltid allt fler och fler ju längre jag håller på. Lite tröttsamt på det hela taget, men det händer inte varje natt som tur är. Så fick i mig frukosten och när jag höll på att inmundiga den samma så ringde klockan halv tio. Så lyssnade lite på musik innan klockan kom fram till elva då det var dags att dra. Kan villigt erkänna att jag kommer alltid en timme innan jag skall va där, vet inte riktigt varför det är så men så är det. Tog halv tolv trean från redbergsplatsen sedan till femman och där tog jag femman (ja vagnen alltså) ut till wisegrensplatsen där lundby ligger. Ringde på och kom in de hade inte, tändt eller är det tänt, över allt på lördagar. Satt en timme och väntade sedan kom jag in, fick ta av mig allt, (denna formulernig är min kompis inte förtjust i, tar man av sig allt om det inte allt så skriv inte det då) utan stumporna och kallingarna. Låg som ett sådant där franskt bröd med korv (Var det inte så att brödet kommer först?) det fattades bara fransk dressing och ketchup. Jag pressade in mig i ett 60 centimeters hål med öronproppar och musik för den lät som ett flipperspel från helvetet när den gick igång. Tog 45 minuter och det var jobbigt att ligga still, men skönt när det var över. Skall få svar om en 14 dar annars skall jag ringa till läkaren. Så kom hem efter en promenad från femman, (ja alltså nordstan då da) och hem lagom till halv tre då det var dags för mjukisen. Så efter det så kom stretchen och middag på det. Tog kotletter utan ben med pommes, det var gött mos. Så mer da? Näe inte för idag säger ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha har lite träningsvärk idag inte mycket men lite kände det när jag gjorde stretchen idag. Men som vanligt är det segt när jag inte cyklar, och den tiden är över nu. Kom på idag att jag legat för långt bak i armhävningarna, dock har jag gjort dem lätt men ännu lättare när jag ligger rätt.

NOVELL: Ja inget på denna punkt idag inte heller imonn men till tisdag så. Då blir det roman som gäller ett tag fram över, men tänkte slutet på veckan typ fredag eller lördag att köra den nya novellen så jag får storyn klar nån gång.

Jaha då var vi klara för idag med dagens övningar mina små vänner. Så nu vet väl vad som gäller idag va? Inte jo tummarna då smäller det illa gött mos, japp. Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: