tisdag 23 september 2008

Tisdag 23/9-2008 20:01

DAG: Jaha ny dag idag med. Kom till liv vid tio tiden idag rätt bra sömn inatt. Låg kvar och tänkte att jag skulle ligga kvar till elva, men kom då på salvan. Har missat salvan i vad är det tre veckor i sträck, så idag måste jag. Kan säga att händerna blvit lite sämre med tiden, nu har psoriasisen i ansiktet blivit sämre med men det beror på att jag inte äter antibiotika. Det är rätt kasst alltså, både ansikte och händer, men värst på vänster hand. Ja förrutom ansiktet då det är värre än jag någonsin haft det, det kryper ner runt munnen så har det inte gjort nån gång. Fan det nu beror på, ja tror det är stress ändå, men jag håller min nivå så tål jag mer sen. Ja detta är tanken iallafall, om jag nu sänker invån så kommer jag inte tåla det sen heller. Bibehåller jag detta nu så kommer jag om ett par månader tåla mer än innan. Detta är ett litet experiment (stavas det så?) så får vi se vad det ger på slutet. Förhoppninsvis så tål jag mer och då hoppas jag även sova bättre med. Så vi får se hur det går lite längre fram. Så jag fick på salva och innan dess så får jag duscha och fixa till mig. Sedan låg jag till elva då det var torrt (är det ett ord det torrt, torr torr, torrt? Japp min svenska är grym, på ett negativit sätt) då kom jag upp ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag köra igång med nya novellen men det gick trögt idag, men mer om detta nedan. Var klar till halv tre då jag inmundingade en mjukis, gött mos. Så sedan vad det bara att vänta på middagen, drog igång med stretchen innan fyra för att spara lite tid. Så till fyra så hade jag gått igång med middagen. Det blev chili con carne idag, fick en dos över som jag frös. Imonn så måste jag ut och köpa ris, glömde det förra gången jag var ute, var det söndag eller när va det? Ja nått sånt var det nog. Sedan kollade jag på stargate på sexan till lunchen idag. Mer? Nä inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha ändrade lite på en övning vet inte om jag sa det innan minns inte det just nu. Det var kabel bröst hade händerna lite fel när jag körde innan. Det kändes lite mer då men idag känns inget alls av det. Kan hoppas att det blir bättre med psoriasisen till torsdag men tror inte det, det blir alltid värre när jag inte kör antibiotika.

NOVELL: Japp en seg start idag berodde på att jag kom på att jag skulle smörja. Hade jag inte gått upp utan legat kvar så hade nog tröttheten lagt sig lite, men men. Kom inte igång men novellen förrän till ett tiden. Nu är det så att jag inte hade mycket att gå på till denna med. Så det tog en illa tid innan jag kom på vad som skulle hända. Och jag hann inte klart idag som jag todde igår. Får köra på den imonn och kanske lite till sen, det tar en illa tid att få ihop storyn när man inte har den klar för sig. Men imonn eller till fredag tror jag idag, får se hur det går.

Japps kan säga att jag kanske får lite tillskott i kassan om ett par dar vi får se hur det blir med det, hoppas hoppas. Näe nu säger jag HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: