torsdag 11 september 2008

Torsdag 11/9-2008 21:41

DAG: Jaha ny dag igen, konstigt bara kommer och kommer, dag efter dag. Idag vaknade jag till nio men hade ingen lust att gå upp, och jag kände mig rätt seg idag med. Så jag låg kvar tills klockan slog halv tolv, sedan drog jag på med tvätt (ja tvätt av mig alltså) och frukost. Var klar med det till en kvart i ett, ja det var då jag fick i mig sista av kaffe iallafall. Det tog inte en timme att äta frukost men att få i sig kaffet tog tid. Sedan när klockan slog ett så körde jag igång med lunchen, tog mina sista ägg idag får köpa mer imonn. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra, lyssnade lite på musik. Och jag glömde mobilen igår, ja att slå av den alltså. Så drog sedan till träningen, körde på den och sedan hem och stretcha och middag. Såg på teknologi från star wars, har sett det ett par gånger innan med. Så jo idag försökte jag lägg upp lite till hemsidan men det sket sig. Det händer med jämna mellanrum att det inte alls går. Som jag sagt tidigare så är spray igång då och då, skall kolla om det går nu då. Jag ändrade lite på en sida inte nog för att jag skulle gör uppdatering på nyheter ramen. Jag såg att det inte var som det skulle när jag kollade besöksräknaren den står på 1 då är det fel på spray. Men det ordnar sig nog om några dar igen, brukar fixa till sig på ett par dar. Så jo jag såg idag att det har kommit nytt mcafee idag, har inte pengar idag så jag skall ringa om ett par veckor och hoppas att erbjudandet finns kvar. Man får en grej gratis till så det skall jag ta om det finns kvar vill säga. Jag har bestämt mig (om pengarna räcker) att köpa mcafee virus skann för usb. Om jag får erbjudandet så räcker pengarna till det med. Men vi får se hur länge det gäller, billigt var det iallafall så jag hoppas jag hinner ta det. Då får jag stora paketet och usb virus skydd under 1000 lappen, gött mos, hoppas jag. Jo mitt psoriasis är inte bättre idag inte men jag smöjrde det två gånger idag så det såg inte så jävligt ut iallafall. Men idag skall jag börja smörja igen så det blir nog bra med det. Men jag skall inte ta antibiotika mer än till söndag, det blir alltid värre när jag inte tar det. Men men så är det, med det.

TRÄNING: Japps körde på idag rätt bra, jag körde inte längre än innan jag höjde, så det gick snabbt idag Och baksidan arm gick bra med, det var inte supertungt idag. Så det var bra, men latsdraget var tungt idag, riktigt tungt faktiskt. Fuskade på de sista idag, men jag gjorde dem inte rätt innan. Jag läste i min mapp som jag fick när jag hade pt:n där stod lite om hur det skulle göras, så gjorde inte jag, men nu gör jag det. Så en bra träning idag alltså, men måndags träningen skall nog gå bra med om jag bara tar i lite till som jag gjorde idag. Jag kan köra fortare än jag gjorde i måndags utan att ta slut helt, det var lugnt.

NOVELL: Jak imonn så skall jag försöka dela upp det, kan ligga på 6 sidor nått sånt men får se. Tror det blir ett illa lappande om jag skall få ihop det, men vi får se imonn får vi se hur det gick. Sedan är det romanen som gäller nästa vecka, skall bli skoj att köra på den ett tag. Det var ett tag sen, den är ju bara story jag kör nu så det är lite lättare att köar. Får nog bryta av så jag kan få storyn till bodybuildern med klar. Men vi får se vad som händer med avdelningen så kanske den blir klar tills imonn? Vi får se.

Jassa ja skall jag vara helt ärlig så är ni inget vidare på att hålla tummarna Jag vann inte en spänn ändåså, de e fanimej inget gött mos det. Men vi har lördag kvar då ni då smäller det alltså, eller hur! Ja dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: