fredag 5 september 2008

Fredag 5/9-2008 20:01

DAG: Japp natten till att börja med, rätt okey ändå, vaknade inte så många gånger natt så rätt bra. Kom till sans vid halv tio och tänkte då att snickaren skulle komma så jag gick upp och duschade till mig. Sedan la jag mig ett tag till, kommer inte ihåg exakt när det var men jag gick sedan upp och fixade frukosten. På samma gång så rensade jag fönstret i köket, och när jag var klar med frukosten så kom han. Och jag fixade då de andra fönstrerna (kan lägga till att det inte heter ett fönster de "fönstrerna" det finns inget ord som är så det heter nog de fönstren det går inte ha detta ord i bestämd form i plural, fan blev det rätt eller? jag kan inte Svenska alls men jag tror det blev rätt eller?) så  snickaren skulle komma åt. Han pillade med detta plus att han fyllde igen hålet från elmätaren. Han var klar till tolv eller strax där efter, vilket gjorde att jag kom igång sen med novellen. Men jag kunde fokusera om och körde igång med det till ett tiden. Så sedan vid tre så drog jag till ica och handlade lite, fick med mig på nått sätt en påse med chips. Inget vidare bra när jag har dåligt med stålar, men så händer det ibland. Så idag tog jag köttbullepytt till middag för jag var sen idag. Fräst till detta och ett ägg, jo en macka med. Det var gott men idag hade de lastat in enorma bitar med brocolli (stavas det så?) de var enroma alltså men det var inte äckligt ändå trodde nog det skulle smaka illa med så stora men det gick bra. Annars har de så små fina bitar med det i, men vad är det man säger alla bäckar har sina svarta får, eller nått. Så till middagen idag så fick jag även i mig lite spiderman2, ja dock inte oralt, mer digitalt via hårddisken via boxen. Men jag snabbspola den håller på i över två timmar den. Så mer då? Jo jag spelade klart på pussle hero idag höll just på att förpassa en boss till de sälla jaktmarkerna när det dog och tiden var över. Man får bara spela en timme gratis, suck. Får se nästa månad om jag inte kan köpa detta spel, det ligger på, jag vet inte exakt pris men i dollar är det 19.95 det är väl nått som typ 150-180 spänn nått sånt. Men vi får se hur jag gör om jag har pengar kvar till detta vill säga. Så mer då? Näe inte idag inte ses igen imonn om ni har lust vill säga.

TRÄNING: Jaha inget på denna front idag men lite känner jag av sedan igår. Men inte alls så mycket. Nu är det inte så hög höjning av vikten så det är nog inte så konstigt att det inte känns så mycket. Men baksidan av arm var illa seg, där trodde jag nog att jag skulle känna av det men inte. Vi får se hur det går nästa vecka om det blir illa tungt då, det har hänt ett par gånger att det har blivit illa tungt andra veckan. Vi får se till måndag hur det känns då.

NOVELL: Jasså jag körde på novellen idag trotts att det tog emot imorse. Kom igång med den till ett tiden nått sånt och var klar med den till tre tiden då hade jag editerat den och sparat den på usb:n. Lagom till att få i mig en mjukis och sedan dra till ica. Men som vanligt så får jag inte till den med en gång, vanligast är att jag bara använder synen. Så det första jag gör när jag kör dem igen är att lägga på sinnen. Men man skall undvika blommigt språk, men jag känner att jag kör för rakt på när jag skriver. Men vi får se till tävlingsnovellen om det var okey eller inte. Lite kan man nog lägga på tror jag, även enligt kursen jag gått, man skall undvika det. Så imonn skall jag köra storyn till en ny novell har fått arbetsnamnet "Bodybuliden" så jag skall försöka få ur mig storyn imonn, men jag skall nästa vecka köra "romanen" . Efter detta har jag tänkt att jag skall köra romanen (notera inga fnuppar inte samma) en vecka så jag kan köra lite små lätt. För målaren kommer nån gång i nästa vecka, säkert kommer han klockan åtta och väcker mig. Jag sover bäst på morgonen. Men jag måste köra "romanen" nästa vecka annars hinner jag inte med den. Så han komma vid elva tolv tiden då är det lugnt men det gör han nog inte. Så bra är om han kommer på onsdag för då skall jag till min lilla kompis, kan man ha sån tur? Näe tror inte det! Japp mer idag då? Jo jag la med en lapp på alla novellerna idag sinnen, miljö, detaljer står det på den. Så får vi se hur det blir med det. Jag har idag skrivit 18 stycken kommer jag upp till 20 så är det dags för att börja omarbeta dem, kan nog ske innan årets slut. Så har jag tur så skall jag nog kunna vara klar till slutet av 2009. Stick to the plan!

Jaha lååångt idag på nått sätt kompensation för ett par dagar med kort blogg då eller? Nä dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: