söndag 28 september 2008

Söndag 28/9-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, jag somnade rätt bra nån gång vid tolv ett tiden. Men vaknade upp till tre och låg då ett tag innan jag gick upp på toan. Så jag hann piggna till, inte bra, sedan låg jag fram till halv fem då jag drog på mig mina lurar. Hade musik på fram till sex nått sånt. Somnade då nån gång och vaknade igen till tio, men lyckades somna om igen. Och när jag sedan igen vaknade så var klockan kvart i tolv, så då blev det bråttom. Fick i mig frukosten och sedan var det dags att ta mig till moster vid ett. Skulle visa mitt nya minne men det ville inte alls, varför vet jag ej men så blev det. Kollade lite på hennes program och kopplade in plattan till hennes dator. Det fungerade som det skulle och det gick att rita, ja eller måla. Så middag blev det och sedan var det inte så lång tid innan jag stack. Hoppade av i olskroken och handlade lite tog även ut en 500 ing på vägen hem. När jag kom hem så kollade jag plattan och usb:n men det fungerade här hemma iallafall. Jag fick dra ur det som man inte skulle göra för det ville sig inte hos henne. Så efter det fick jag i mig lite lucnh och där efter så stekte jag träningsmiddagen. Hade tänkt göra det igår men kom inte ihåg det inte. Så nu skall jag blogga sedan skall jag kolla aftonbladet och mailen så får vi se om det blev nån vinst eller inte. Japp sedan skall jag fylla på kontot och spela lite till för en 100 ing extra denna vecka. Så ni får hålla tummarna som vanligt, japp.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen, skall se om det går så pass lätt som förra veckan. Ja det gick inte så lätt men mot innan så var det lättare.

NOVELL: Jaha idag är lediga dagen så intet på denna front. Men till tisdag så hoppas jag komma igång med nya novellen. Tar väl ett par dar att få till den sen kommer jag gå igång med den tills fredag? Tror jag att det blir om allt går som det skall.

Ja inget målande denna söndag efter som jag var hos moster men nästa så hoppas jag få ur mig ett verk till. Spana söndags kväll så kanske. Nu säger jag HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: