måndag 22 september 2008

Måndag 22/9-2008 21:42

DAG: Japps natten var rätt bra men morgonen sämre, vaknade tidigt men lyckades somna om igen. Vilket hände då och då, men min kära granne slog på sterion till tio då var sömen över. Blev rätt sur om jag skall vara ärlig, men låg kvar till elva innan jag gick upp. Dock somnade jag inte igen, jag var trött idag efter ett par dagars dålig sömn. Brukar sova tills jag vaknar på träningsdagar, men men. Kom upp och fick i mig frukosten och satte sedan på mig luraran fram till ett. Då det var dags för lunch efter den samma så drog jag till ica fick ta ut 200 för det var slut i plånboken. Så kom hem och väntade på träningen idag. Har försökt att lägga upp på hemsidan men det sket sig det går inte just nu. Vill ni se målningen så kolla in på min blogg på: www.henrikporali.se/blogg där ligger bilden längst ner på söndag 21/9-2008. Rätt okey ändå tycker jag, ja inget mäster verk men okey. Har dångat ett mail till dem får se om jag får nått svar på det. Men det burkar rätt till sig efter ett tag själv, vi får se hur det blir med det. Så drog till träningen idag vid fyra som vanligt. Och kom hem stretchade och fick i mig middag på det. Jo jag lämnade påsen med tävlingen med, kan säga det att jag köpte påsen på postens ställe. Jag vet inte vad det heter men kontor nått sånt. Hon sa att det skulle kosta 33:- men jag såg på min portolapp som fanns på mina frimärken att det var ett skymmande så jag fick lägga på två märken. Lite kasst att hon inte sa det när jag köpet det, ja ja men nu är det iväg iallafall. Så är den tävlingen över, den gick över så fort jag la på det. Kommer inte va med de tre som vinner inte heller med de som de köper. Så var det över.

TRÄNING: Jaha idag gick det rätt bra på bensparken jag klarade inte alla utan hjälp men det gick lättare idag, så än finns det hopp. Men som vanligt så är det illa segt att köar rodden, axlarna är trötta. Jag blir trött när jag kör axlarna inte annars men. Så på det hela gick det bra iallafall, och så är det lätta magen på måndagar. Torsdag är det höftlyft och det är illa jobbigt det. Måndag kör jag med tyngd sneda och raka med 25 sned 35 raka, det går snabbt och är lätt. Men torsdag då är det segt alltså, nu har jag kommit upp till 40 också det är tungt att göra så många men jag får förhoppningsvis mer styrka med tiden.

NOVELL: Japps imonn är det story till "bodybuildern" som gäller. Om jag får sova så kommer jag nog bli klar med den tills imonn, tror jag. Så får vi se om den går igång till onsdag, tror det om det blir som jag vill.

Jaha dags att säga som jag brukar vid denna tid HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: