onsdag 17 september 2008

Onsdag 17/9-2008 20:01

DAG: Japp natt igen, kassare än igår, somande vid ett tiden och vaknade igen till två. Kunde inte somna om så jag lyssnade på musik fram till fyra tiden Sedan låg jag till kvart i fem, det var sista gången jag såg på klockan, och vaknade igen till fem. Efter detta minns jag inte hur jag sov men på morgonen fick jag lite mer sömn. Men en kass natt leder alltid till kass dag, seg som fan idag och hade ingen lust till att skirva alls. Men fick ur ett par sidor ändå idag, efter detta så drog jag till apoteket. Körde detta idag så slipper jag imonn när det är träning. Så sedan var det stretch och middag, tog kareer med spagetti idag. Tar man rejält med pasta så blir man mätt, det var gött. Kollade på jearnyman undertiden jag åt. Jo idag håller ni väl tummarna så jag kammar hem en vinst, japp. Kort blogg idag kass dag så var mer? Nä inte nått mer från mig idag hoppas jag sover bättre inatt till träningen bara.

TRÄNING: Ja bara stretch idag så inte mycket att rapportera om, seg dag kommer igen imonn mer lite mer hoppas jag.

NOVELL: Jaha ett par tre fyra sidor idag ändå, hade ingen lust alls för det med det kom ut ändå. Så nu är det "romanen" till fredag sedan nya novellen till lördag. På väst fronten intet nytt, suck.

Ja ännu en kass dag till ända får hoppas på bättre sömn inatt så kanske jag kommer glad imonn, och om ni håller tummarna så är jag rik med, jajjemensan. Nu HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: