tisdag 2 september 2008

Tisdag 2/9-2008 20:01

DAG: Japp börjar med natt igen, kass som fan, bara för att jag skulle upp till nio. Jag vaknade med en timmes mellanrum fram tills klockan ringde. Så dagen började kasst som fan, men fick i mig frukosten och drog sedan till tandläkaren. Men jag skall tillbaks igen imonn igen till tandhygenisten för ett blodigt anfall, brukar blöda rätt bra där. Så jag får upp tidigt imonn med innan tvätten får hoppas jag kommer i tid tillbaks till tolv, skall va där till elva imonn. Så sedan till apoteket och köpte lite gick på 300 så men nu har jag omega3 och vitaminer för en eller två månader. Sen tillkommer en kostnad på tandläkaren med, fan kommer bli snålt med kosing nu. Japp sedan hem och vid tre, då chatten öppnar, började jag med sista försöket med realarcade. Och det blir som jag trodde, skit med det, jag laddade hem firefox och körde i  den med samma resultat. Så idag har jag lagt ner det med det, jag får köra nått annat istället om jag vill ha nått mer. Kan ladda hem det om jag får en annan dator nån gång. Kontot på real finns kvar ändå. Så mer då? Nä en kass natt ledde till en okey dag ändå. Kollade på lite som jag spelade in, men skall sanningen fram så var det mest skit jag fick med. Nu är det tvätt och tandläkaren imonn sen är det träning torsdag, så är det tillbaks till normalt ett tag sen.

TRÄNING: Ja jag känner av lite värk i benen idag, men jag gick på max med så att det känns är inte så underligt. Men som sagt var det inte så tungt som jag trodde det skulle va. Jo jag roterade övningar igår med, men det skall inte göras förrän nästa månad. Såg i alamnackan idag, men det var bättre att köra knäböj innan bensparken. Så jag skall göra det nästa gång med. Jo cykel jag skippade det idag, dålig sömn skyller jag på, hade inte ork idag. Tror nog att det var sista gången nu sist, men vem vet.

NOVELL: Jaha inget idag heller, men till fredag skall jag gå igång igen. Så får vi se på romanen till nästa vecka, hinner en vecka mellan till innan den skall gå iväg. Men som sagt just nu är det kapitelna som spökar, det blir inte lätt det.

Japp dagen till ända, kan meddela att tangeterna är kassa igen tar var tredje gång, jobbigt att skirva om och om. Men nu är det över för idag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: