torsdag 25 september 2008

Torsdag 25/9-2008 21:41

DAG: Japp morgon idag inte natt, natten var bra dock somnade jag sen vid ett två tiden nån gång. Japp och jag sov gott ända tills glasmästaren ringde klockan sju, fan den gubben kan inte ha nått liv alls. Så då fick jag gå upp och det tog en timme sen stack han igen. Och jag lyckades somna igen, det händer då och då. Vaknade till halv tolv, men seg var jag. Kände det när jag stretchade idag att jag var trött kände mest för att lägga mig ner, så tog träningen tid med idag. Japp kom upp och skulle göra nått tänkte jag idag, fick för mig att jag skulle köra stroyn till nya novellen idag. Men jag kom på att det var torsdag så jag lugnade ner mig, kassa att vakna tidigt på morgonen, det är då jag sover som bäst. Så körde igång med lunchen till ett då jag hade fått av mig lurarna. Och mitt i detta dök farsan upp men lite tillskott, gött mos. Jag kollade en grej så jag brände omeletten med men det gick ner ändå. Så sedan var det tid fram tills klockan slog fyra och jag gav mig av till gymmet. Så sedan hem och stretch och middag, blängde på startrek nördarnas återkomst eller va det nu va. Så sedan är jag här med er, japp. Imonn skall jag samla info till legionen och sedan skall jag köpa nya mcafee. Så skall jag även ringa till spray och höra när det kommer igång igen nån gång med att lägga upp. Om det inte går nu vill säga skall kolla det idag efter bloggen. Så mer da? Näe inte idag kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha trött träning idag jag missade bara en timme men som sagt så är det sammalagd sömn som räknas. Det gick trögt på armarna men sen till baksidan arm gick det bra igen. Men som sagt det tog illa tid idag var tjugominuter sen idag, 18 för att vara exakt. Det känns när man sover dåligt, så mer då? Näe inte idag ses imonn även om det blir tunt på denna pukt då.

NOVELL: Ja fick som jag sa innan för mig att det var skrivande idag med. Jag tror det var det uppvaknandet imorse som förorskade detta. Men imonn skall jag ta fram infot igen om krigskonst i rom mm. Jag skall gå på det rätt så mycket för att få en bra bild av det. Så kanske jag kommer igång med storyn till lördag men tror nog att det inte hinns med. Vi får se hur det går imonn.

Jaha dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: