lördag 6 september 2008

Lördag 6/9-2008 20:01

DAG: Japp kass natt igen vaknade med ett par timmars mellanrum fram till nio. Jag låg kvar till halv tio då jag stod upp, det gick inte att somna så var det med det. Frukost på det sedan skulle jag ha kört igång med den nya novellen och det gjorde jag med jag kom inte igång med att skriva förrän ett. Fram till halv tre tiden så gav jag upp för idag. Fick i mig en mjukis på det sedan var det dags för stretchen vid fyra. Lyssnade på lite musik fram tills fyra, efter detta var det dags för middag. Tog korv och mos idag det var ett tag sen det, men gött mos som man säger. Så till maten så kollade jag på smallville den är okey har följt den ett tag nu, från hårddisken. Får se vad jag skall göra imonn har inget att se imonn har redan sett det som finns. Men det är en slappe dag så, men jag skall dammsuga och fixa träningsmat med så lite har jag att göra. Mer då? Nja idag blir det nog en kort blogg igen, har det inte hänt nått då? Nä inte idag lugn dag. Jo en sak som jag läste i en e-bok jag har, den heter svart cirkel. Han sa att nått sånt här: sedan barnet hade kommit så hade det "gått i stå" markerat i fnuppar vad fan betyder det? Gått i stå? Har aldigt hört det uttycket nån som vet vad det betyder? Dånga ett mail till mig på hps65@hotmail.com om ni vet. Det har jag inte hört tala som nån gång. Men jag kan tänka mig att det är nått som det har gått som nått? Japp mer då? Näe inte idag jo ni håller väl tummarna idag va? Japp jag visste väl det idag så smäller det som fansicken alltså, eller hur! Nä tillbaks imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha inget idag men till måndag får jag veta om det känns med då. Nästan varje gång jag höjt så har det kännts mer på andra veckan än första. Vi får se hur det blir med det till måndag.

NOVELL: Jasså idag körde jag igång med "Bodybuildern" hade som jag sa där uppe inte mer än en secen när jag startade. Så jag fick hitta på en början idag det tog tid, började nån gång vid tio och kom inte igång förrän vid ett. Men man måste gå igenom allt ja iallafall rätt mycket. Så jag kom på en början som ligger bra tror jag, så skall jag gå tillbaks i små bitar så jag kan få hela bilden för dem som läser. På så sätt har storyn en början som leder fram till slutet ( ja gör inte alla stroryn att det kommer ett slut? jo men jag kan börja redan vid slutet och fylla in de luckor som läsarna har tills jag kommer till slutet) och jag kan då få till det som om han har rätt, det är iallafall planen, att man skall tro att han har rätt. Vi får se hur det blir på slutet, just nu har jag början och slutet men inte nått där emellan. Men det kommer nog när jag tänker igenom det, hoppas jag. Jag kommer inte köra på denna förrän jag kört "romanen" en runda så kommer nog om jag inte minns fel en vecka mellan då jag skall köra klart storyn. Men jag skall köra romanen sen inte gå på att skriva ner från nya novellen förrän jag är klar med tävlingen. Så mer då? Näe inte idag så jag kommer igen imonn om ni vill va med då.

Jaha säger som jag brukar HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: