måndag 29 september 2008

Måndag 29/9-2008 21:41

DAG: Jahapp dags igen för lite info om dagen som gått, ja den är inte slut än men jag finner det lämpligt att lägga in min dag vid denna tidpunkt. Va det nån som frågade, nej. Kom till sans idag till tio tiden nått sånt, och tänkte somna om igen men så kom jag på. Det är måndag och det skall smörjas idag, har glömt det sista veckorna. Så vid en stund efter tio så gick jag upp och duscha och smörjde mig. Efter detta hade torkat så lyckades jag somna en lite stund. Då var klockan kvart i tolv då steg jag upp. Så frukosten på det sedan musik fram till ett då jag drog igång med lunchen. Efter detta förberedde jag för middagen, hällde upp vatten till riset och tappade i såsen i en kastrull. Ja skall ja va ärligt så tappade jag inte såsen, jag hällde i den, men det heter väl så? Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra. Lite kasst att jag vaknade så tidigt men då fick jag smörjt händerna men lite trött var jag. Så klockan slog fyra och jag drog till gymmet, hade med mig paraply idag. Kollade vädret idag innan jag stack, dock kunde jag idag gå hem mellan skurarna utan att använda mitt paraplutt. Så kom hem och stretchade och fick sedan i mig lite mat. Blängde lite på mega world på descovery från england idag. Så mer då? Jo jag vann inget alls igår, spelade tre triss ingen vinst. Och så spelade jag på bingo för första gången i livet. Tre brickor blev det 9 spänn styck, vad vann du då? Japp som vanligt inte nått alls, ni skulle ju hålla tummarna jö. Så jag blåste 100 bagare till  ingen nytta alls. Men till onsdag då smäller det alltså, eller hur?

TRÄNING: Var lite trött idag men inte så farligt ändå. Det gick bra på allt idag, till och med bensparken gick bra, jag gjorde ett set utan hjälp eller om det var två. Men det gick lite trögt på kabel bröst idag, Där har jag aldigt haft några problem förr, men om ni minns så ändrade jag lite på övningen om det var förra veckan. Nu tog det emot, men men det kommer nog mer styrka sen en nannadag. Tog som innan tio minuter längre än innan, jag var klar idag till 19:21 vilket ger att jag kör långt tid det blir 2 tim 50 minuter jag jag brukade köra till 19:00-19:10 nått sånt. Det tar lång tid för gammla gubbar.

NOVELL: Jaha imonn är det dags att köra storyn till legionen. Det blir lite komplicerat att hålla i 5000 man men det skall nog gå det med. Vi får se hur det går. Sedan skall det bara möta en enda motståndare, ja och den blåa barriären. Allt vid världens kant, för jorden är väl platt va? Inte?

Jaha dags att säga HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: